Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Sevi_

tag

válasz kiki22 #339 üzenetére

Használható ez a jó kifejezés ,de ha hosszútávra tervezel akkor már innen válogatnék korikat, persze ha Bp.i vagy vagy ha nem gond ha ott kell vásárolni.
    Annyit hozzá kell tennem ,hogy a fűzős korik kényelmesebbek meg jobban tartják a bokádat mint a csatos ,a hátránya hogy mindig meg kell feszíteni + kötni ami +5 perc.

Nekem egy Bauer korim van amit 16 éve használok és még mindig jó, csak most már kihíztam belőle :) és vettem egy Graf 1035 korit. Annyi különbség van a Bauer és a Graf között ,hogy a Bauer sokkal passzentosabb azaz oldalt nyomhatja a talpad illetve az achileszednél is, ellenben a Graf-al ami fényévekkel kényelmesebb de viszont maga a korcsolya is terebélyesebb (valakit ez zavar).

Vásárlásnál amit érdemes figyelni ,hogy úgy próbáld fel ahogy majd használni fogod a pályán (vastag vagy dupla zokni), mind a két korcsolyát vedd fel és főzd be teljesen érrezed ,hogy jól tartja a lábadat és nem nyom sehol (elől, hátul, oldalt).
    Amúgy a drágább koriknál vannak különböző talpszélesség méretek.
    Az alap koriknál amit a Decathlonban vagy Hervis-ben veszel ott mindegyik fitt a talpméret.

Új hozzászólás Aktív témák