- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Sevi_
tag
Használható ez a jó kifejezés ,de ha hosszútávra tervezel akkor már innen válogatnék korikat, persze ha Bp.i vagy vagy ha nem gond ha ott kell vásárolni.
Annyit hozzá kell tennem ,hogy a fűzős korik kényelmesebbek meg jobban tartják a bokádat mint a csatos ,a hátránya hogy mindig meg kell feszíteni + kötni ami +5 perc.Nekem egy Bauer korim van amit 16 éve használok és még mindig jó, csak most már kihíztam belőle
és vettem egy Graf 1035 korit. Annyi különbség van a Bauer és a Graf között ,hogy a Bauer sokkal passzentosabb azaz oldalt nyomhatja a talpad illetve az achileszednél is, ellenben a Graf-al ami fényévekkel kényelmesebb de viszont maga a korcsolya is terebélyesebb (valakit ez zavar).
Vásárlásnál amit érdemes figyelni ,hogy úgy próbáld fel ahogy majd használni fogod a pályán (vastag vagy dupla zokni), mind a két korcsolyát vedd fel és főzd be teljesen érrezed ,hogy jól tartja a lábadat és nem nyom sehol (elől, hátul, oldalt).
Amúgy a drágább koriknál vannak különböző talpszélesség méretek.
Az alap koriknál amit a Decathlonban vagy Hervis-ben veszel ott mindegyik fitt a talpméret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest