Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Csak 1 CD-s. A magyar bill.-ben igazad van, a KDE ''miatt'' biztos be lehet állítani. Kivéve, ha herélt KDE van benne, a kisebb helyfoglalás miatt (ugyebár könnyen lehet, hogy a ''lényegtelen'' cuccokat kiszedték belőle. Pl. magyar bill. kiosztás...).
Break:
És igen, szerintem egy kezdő linux-os is könnyen elboldogul vele. Ennek ellenére mégsem ajánlom, mint olyan oprendszert, ahol megtanulod a linux-ot használni. Ahhoz túl specifikus amiatt, hogy nincs HDD. Ha csak kiváncsi vagy milyen egy linux, arra jó, de ne ezen tanuld meg. -
Cathfaern
nagyúr
Mivel sajnos a .pdf problemaimat sehogy sem sikerult megoldanom Windows alol, igy kenytelen voltam letolteni a knoppixot. Nem vartam semmi kulonoset (hisz ez is csak egz linux), de amikor kiprobaltam (most) ellegge meglepodtem. Ez baromi jo! Nem ayt mondom, hohy nincs hibaja, de ay, hogy gyorsabban bebootol, mint egy Win, es rogton van hang, es 3 Yes megnyomasa utan net es nyomtato is, az valami dobbenet (bar a nyomtatoval elszorakoztam egy darabig, de ez csak az en vaksagom volt).
Ami bajom van vele, hogy nincs magyar bill. beallitas (nekem ez elag komoly problema, mivel eletemben csak magyar bill.t hasznaltam), illetve, hogy valami gond van a mozzilla betuivel. De ugyebar ez csak egy beta verzio, ugyhogy eyt elneyem neki (a kettospontot sehol sem talalom. Ugyhogy most kepzeljetek ide egy smile-t)
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- ASUS routerek
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest