Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Mivel sajnos a .pdf problemaimat sehogy sem sikerult megoldanom Windows alol, igy kenytelen voltam letolteni a knoppixot. Nem vartam semmi kulonoset (hisz ez is csak egz linux), de amikor kiprobaltam (most) ellegge meglepodtem. Ez baromi jo! Nem ayt mondom, hohy nincs hibaja, de ay, hogy gyorsabban bebootol, mint egy Win, es rogton van hang, es 3 Yes megnyomasa utan net es nyomtato is, az valami dobbenet (bar a nyomtatoval elszorakoztam egy darabig, de ez csak az en vaksagom volt).
Ami bajom van vele, hogy nincs magyar bill. beallitas (nekem ez elag komoly problema, mivel eletemben csak magyar bill.t hasznaltam), illetve, hogy valami gond van a mozzilla betuivel. De ugyebar ez csak egy beta verzio, ugyhogy eyt elneyem neki (a kettospontot sehol sem talalom. Ugyhogy most kepzeljetek ide egy smile-t)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest