Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Keitaro #43 üzenetére

Nem hiszem, hogy rosszindulatú lennék.
    1. Hallottam már a FF-ról. Anno az első PC-s rész asszem a hónap játéka lett, jó sokat írtak róla. Elolvastam, és úgy döntöttem, engem ez a game nem érdekel. Limitált angol-tudásom miatt asszem ez valahol érthető is. Évente többezer játékprogi jelenik meg, amiből (jobb esetben) 15-20 db-ot tudok végignyomni. Tehát szelektálok. Saját szempontok szerint, saját módszerrel. FF továbbra sem hat meg. Pont.
    2. PS2 vs. X-Box: láttam, próbáltam mindkettőt. Szerintem csak a nagyon elfogultak nem ismerik el az X nyilvánvaló fölényét (grafika, használhatóság). Ami PS2 mellett érv lehet, az két dolog: valamely játékok, ami nincs X-re (persze ez vice versa igaz...), illetve az ára. Ettől eltekintve, szvsz nem kérdéses, hogy melyik _jobb_ cucc...
    3. GT: lehet, nem tudom... Szvsz a játékostársadalom jelentős része (velem együtt) ugyanezt tartja a C64-es Street Rod-ról...;] Mivel utoljára az NFS 3-mal játszottam, ami autós progi volt (a nyomába sem ért a SR-nak), és azóta sem éreztem késztetést ilyetén játékok feltelepítésére, így ez _engem_ nem igazán hat meg... Lásd még fentebb, a horgász-szimulátorról írtakat...

Aktív témák