- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
batorpeti #1407 üzenetére
teljesen normális, én elsőre 2 óra próbálkozás után se bírtam berakni, aztán itthon este addig próbálkoztam mígnem sikerült, már taknyom-nyálam összefolyt, de beraktam őket, kivétel meg gyerekjáték, az rögtön ment, szóval ne add fel, pár nap alatt úgy megszokja a szemed a nyúlkálást, hogy bele sem fogsz rezdülni
-
MaciG
addikt
válasz
batorpeti #1407 üzenetére
Én kb 10-15 perc alatt éreztem rá, mi 4-en voltunk ,de volt ott aki még elég sokáig küszködött, embere válogatja. Szerintem a baj, mint az esetek 90%-ban, az ,hogy félsz attól hogy megsérted a szemed, de hidd el, ha az újaddal nyúlsz oda nem fog előfordúlni ilyesmi. Betevésnél meg csak határozottan, szemhély kifeszít és gyors betesz, ne tökölj. Elején én is elpislantottam magam közben, ma már úgy teszem be ,hogy szinte nem is fogom a szemhélyam csak egy nagyon kicst széthúzom. Szóval sikerűl legyőznöd ezt a "félelmet" akkor nem lesz gond, és 1 hét elteltével már szinte rutinművelet lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy pár alkalommal használt Patagónia Tenpenny XXL méretű vászon dzseki.
- Eladó új állapotú Fjallraven Raven Jacket M XL férfi kabát.
- Garmin Forerunner 45s Sportóra
- Remington AS8606 Curl & Straight Confidence meleglevegős hajformázó készlet
- Mellkaspánt Gopro és egyéb akció sport kamerákhoz mellkas pánt
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest