- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
A telk árakat nem szerencsés beszámolni, mert a telkek árait elég sok válozó szabja meg. A felépítmény viszont csak a telek sajátosságaitól függ (sík vs emelkedős terep). Az én kivitelezőm kb 10 hónapja bruttó 90k-s árajánlatot adott (bruttó m2-re számítva) egy cirka 74m2-es (nettó), egyszintes lakóházra (!!! fogadó szintet is beleértve !!!) lásd a #91-ben.
ehhez hozzájön a tervezés és az engedélyeztetés költsége (+ közművek, ha nincsennek)
Én, a cégektől, akiket megkerestem nettó 110k-180kig kaptam ajánlatókat (fogadószint nélkül).
Viszont a saját építésű háznak megvan az a nagy alőnye, hogy olyan kompromisszumokat kötsz amit akarsz (amire tellik), ez egy vásárolt lakás esetén nagyon nincs így.
(én szerencsésnek mondhatom magam, mert a telek már meg volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest