- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
2×256 NAGYON kevés lesz! Inkább vegyél egy modulban 512-t (javaslom az Infineont, Samsungot vagy Kingstont) sőtt jobb lenne 2×512.
Nem 100% hogy kell ez a mostani lassú SATAmert sokkal gyorsabbakat igérnek. Szerintem jobban jársz egy 8MB kesses 120GBos 7200es PATA winyóval.
Szerintem elég a Toshiba DVD sokan dicsérik, a TEAC író okés, nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve.
Ha hosszú távra kell a VGA akkor minimum a 9800nonpro (9700pro-t már nem nagyon kapsz és nem is annyira tuningbarát és nem gyorsabb ó). Jobbat talán nem is érdemes venni mert sokat veszt az árából. Ez a 9800 kibírja 1-2évi és még akkor is aránylag jó lesz az ára.
Ne vegyél wireless egeret mert az elemektől nehéz és kicsit késik is (CSben az életed múlhat rajta :D)
Nem akarlak lebeszélni a csíftek házról de nézd meg ezt
[L]http://www.magicomp.hu/promo/dtkhaz.htm[/L] szerintem van fekete is.
Kelleni fog pár venti a házba és kényelmes lehet pár mobilrack.
Azért mindenre ne használd! Van amire a VCpapír sokkal jobb. Tudom hogy mások is azzal csinálják de ebben tanácsos őket követni... :D -
GigabyteFan
aktív tag
szia,
alaplap: jó, mivel a megbízhatóságra törekszel a Gigabyte-ot is ajánlanám ha néhány feature is jól jönne..
proci: a 800FSB sek közül ennek a legjobb az ár/teljesítmény arány , ha érdekel mondok egy kiskert ahol jó árban lehet kapni p4 es procikat.. ha érdekel írj mailt...
Zalman: ok
RAM: szvsz Hynixet semmiképp se sok az étszitázott kamu ... stb... inkább samsung ez a középút mert sokat szar nyákra szerelnek kis gyárakban.. inkább Infineon vagy Elpida... de ha már ilyen a konfig akkor a Kingston Valu is szóba jöhetne szerintem.. minimális az ár különbség ha jó helyen veszed..
seagate: csak ajánlani tudom esetleg WD de az nagyon hangos...
Chieftec, Plextor, Teac a legjobbak no comment..
Creative.. az alaplapi zsugák olyan süketeknek mint én is tökéletesek neked mihez kell? biztos van értelme ? ha valamilyen spec dologra akkor persze kell..
VGA:9500 prot nem fogsz kapni szvsz, 9700Pro hmm akkor inkább 9800 nonPro
egér: jó vagy logitech
klavi: nekem is ez van király!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest