- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD az ezer éve ezt csinálja. Gyárt valamit de DIREKT úgy áraz hogy véletlenül se vedd meg mert a konkurencia lenyomja simán árban és erőben is.
Én kb 10 éve szeretnék magamnak laptopot. (tudom a saját hülyeségem hogy nem vettem soha semmit ,de ettől tekintsünk most el)
Nézegettem az AMD gépeit , az évek alatt rengeteget. És úgy itt vannak ezek a csoda SOC-ok ahol a 780 760ak duruzsolnak a gépben... nos ARANY mit arany PLATINA áron vannak. Sokkal jobb megoldások értsd jól erősebb gépek vannak játékra intel+nvidia kombos gépek.
Én lennék a világ legboldogabb embere ha végre amd soccal ellátott laptopom lenne ,de a konkurencia erősebb olcsóbb...Fel nem tudom fogni ez miért van így
Nem mellesleg az amd addig szarakodik amíg majd nem jön valami atomcombos mediatek+nv megoldású soc azt leshetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest