- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
univerzita #3324 üzenetére
Sajnos ebben teljesen járatlan vagyok, de ha leírod a menetét, akkor meg fogom tudni csinálni. Köszönöm.
Közben megoldottam, a "hozzáadásból" rájöttem
-
NoOne1976
őstag
Adott egy Minix Neo U1 lejátszó, amivel nem boldogulok.
DLNA-n keresztül szeretnék lejátszani filmeket. A lejátszó kilát az internetre, sőt, a servioo-t is látja a VLC programból. Tehát biztos, hogy az jó, ráadásul 2 tv-n is megy szintén.
A bajom az, hogy a VLC-nél minden csak sztereo, akár be/kikapcsolom a passthrough-t. Ez igaz dlna-n keresztüli lejátszásra és usb-n keresztülire is. A gyári Kodi, ami telepítve van rá, az meg nem éri el a filmeket, Could'n connect to media server hibát ad. A serviio pedig megjelenik a listában. Ha usb-re dugott vinyóról megy a film, akkor van DD és DTS az erősítőn az optikai kábelen keresztül.Mit kellene állítani? Mert próbálkoztam, de nem megy, ebben a formában meg semmire nem jó az egész, mert nem 2.0-n akarok filmet nézni hálózatról, mivel pont a másolgatást akartam elkerülni.
Mit kell állítani a Kodin, hogy elérje a servioot?
És mit kell állítani a vlc-n, hogy legyen 5.1-es audio?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hardcore café
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Indulhat a hardverparti!
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest