Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Igen, ezzel próbálkoztam természetes (user/pass) de sajnos nem működött. Blakey által javasolt ip címes megoldással is próbálkoztam, de úgyse engedte.
Reddit-en találtam tegnap egy leírást, ami szerint végigmentem a beállításokon, és végül sikerült. Nálam a min SMBv1 / max SMBv1 és a Legacy mode is kellett, és ez volt a megoldás.
Így már a felirat kezelés is tökéletes.Bemásolom ide, hátha másnak is van/lesz ilyen gondja:
This is the step I took and got it to working.
Go to setting > service
Enable Expert mode
Set min requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
Set max requirement to SMBv1 (you need to restart and come back)
At this stage you will be able to connect SMB now but got stuck in user/pass. This doesn't work with non-user/pass folder.
If you want to access the folder then do the step below:
After the above setting, Now Legacy mode will be available turn it ON (you need to restart and come back)
DONE!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest