Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem, nagyon ritkán előfordulhat egy-egy filmnél vagy sorozatnál, de én pl. alapból kicserélek egy borítót ha nem tetszik vagy van olyan sorozat amit DVD-n más sorrendben adtak ki mint ahogy a bemutatás történt, pl. Firefly, ebben az esetben át kell álítani, hogy milyen sorrendben keresse vagy helyi metaadatokat kell használni. Sorozatoknál nekem semmilyen gondom nem volt és filmeknél sem nagyon (pedig as hétvégén teljes adat másolás történt és meg lett dolgoztatva minden Kodi), ott többnyire borítókat cserélek illetve ha valamilyen furcsa címe van akkor a TMDB oldalán megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak és aszerint nevezem el.
A borító betöltés meg szerintem nem feltétlenül hiba, nálam mindent betölt és gyorsan, lassú a géped amin a Kodi fut vagy már tele az adatbázis/cache, egy tisztítás már ráférne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest