Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni." Én ezt úgy értettem, hogy létrehozol egy filmek és egy sorozat mappát, és mindkettőt be tudod tallózni a torrent kliensnél, hogy azért menjen még a visszatöltés is. Ezért kérdeztem, hogy ezt hogyan, milyen klienssel? Emlékeim szerint a uTorrent csak egy mappát tud kezelni, de persze ez lehet változott (2.2.1-nél még lemaradtam), vagy más kliens máshogy tudja kezelni a mappákat (akár többet is). Mert ahogy én értettem a kérdést @Weilan egy mappába tölt mindent amit viszont nem tud megosztani a médiatár általi csoportosításnak (film/sorozat/zene/stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Warhammer 40.000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tonewinner AT-300 9.3.4 processzor
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Audeze Penrose wireless ultra prémium Playstation 5/PC/Mac/Android gamer füles! Boltokban már nincs!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest