- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
oxide83 #2485 üzenetére
A Sony tévék android rendszerét nem lehet visszafelé léptetni, ez nem járható út. Az enyémet nem is frissítettem az 5-ről, mert most használható, 1-2 apróságtól eltekintve. Csak azért írtam, mert neked valószínű már 6-os vagy 7-es van rajta, és ott lehet, hogy nem működik a trükk. Passz, nem tudom. Túl sokan nem használják a tévére telepített Kodival, inkább külső lejátszót favorizálnak az emberek, vagy ha igen, nem zoomolnak.
Kodiból a Play áruházban mindig a legfrissebb van, a régebbi verziókat fel lehet tenni egy fájlkezelő (pl. Total Commander) segítségével apk-ból.
Ha ezt bonyolultnak érzed, akkor próbáld ki az spmc-t (ez egy Kodi változat), még a régi, 16-os Kodira épül.junkpod: írtam a másik topikban, hogy MediaTek fw bug, a Kodi vagy tévé képarány beállításokkal nem lehet megoldani. Pl. ha fut a Kodi, a tévé képarány beállításai nem érhetők el. A Kodi fekete sávok csökkentése funkció szintén vertikálisan nyújtja a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged