Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
oxide83
üzenetére
A Sony tévék android rendszerét nem lehet visszafelé léptetni, ez nem járható út. Az enyémet nem is frissítettem az 5-ről, mert most használható, 1-2 apróságtól eltekintve. Csak azért írtam, mert neked valószínű már 6-os vagy 7-es van rajta, és ott lehet, hogy nem működik a trükk. Passz, nem tudom. Túl sokan nem használják a tévére telepített Kodival, inkább külső lejátszót favorizálnak az emberek, vagy ha igen, nem zoomolnak.
Kodiból a Play áruházban mindig a legfrissebb van, a régebbi verziókat fel lehet tenni egy fájlkezelő (pl. Total Commander) segítségével apk-ból.
Ha ezt bonyolultnak érzed, akkor próbáld ki az spmc-t (ez egy Kodi változat), még a régi, 16-os Kodira épül.junkpod: írtam a másik topikban, hogy MediaTek fw bug, a Kodi vagy tévé képarány beállításokkal nem lehet megoldani. Pl. ha fut a Kodi, a tévé képarány beállításai nem érhetők el. A Kodi fekete sávok csökkentése funkció szintén vertikálisan nyújtja a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest