- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
True -nak kérnék egy piros pontot a riasztós kígyózárért.
Nagyon rendes, minden a megbeszéltek szerint ment. Köszönöm még egyszer neki -
huszi.gyb
senior tag
zedeRIP-nek kérnék egy piros pontot egy bukóért. Remélem szükség nem lesz a védelemre, de zedeRIP kollégával teljesen korrekt üzletet kötöttünk. Maximálisan elégedett vagyok.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
CoolBoy323 #35898 üzenetére
Kérnék egy hatalmas piros pontot CoolBoy323 -nak ezért. És ezúton is elnézést a késésért
-
huszi.gyb
senior tag
Ezért kérnék egy piros pontot Meszes1991 -nek. Gyorsan lebonyolítottuk az üzletet, és még hazahozni is segítettek. Segítőkész, korrekt, bátran ajánlom mindenkinek.
-
huszi.gyb
senior tag
Pant kollégának kérnék egy piros pontot. Gyorsan, és flottul ment minden. Pont annyit kérdezett, amennyi kellett, tisztában volt vele, hogy milyen alaplapot vesz. Remélem még sokáig használhatja egészséggel. Korrekt vevő, ajánlom.
-
huszi.gyb
senior tag
technoboy19 -nek kérnék egy piros pontot a routerért.
-
huszi.gyb
senior tag
zolika0708 számára kérnék egy pirosat bevésni, GTA4-et vettem tőle, minden rendben volt. Köszönöm.
-
huszi.gyb
senior tag
Repsol600 -nak kérnék egy piros pontot az Asus M2N32 SLI lapért, és a memóriáért. Köszönöm, minden rendben volt, előre utaltam neki.
-
huszi.gyb
senior tag
babi02 -nek kérnék egy piros pontot a Gigabyte lapért amit vettem tőle.
-
huszi.gyb
senior tag
madagascar -nak kérnék egy piros pontot. 2*1Gb DDR3 ramot vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
huszi.gyb
senior tag
narasim nak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Előre utalt, minden gyorsan ment. Nagyon korrekt, kompromisszum kész
Maximálisan ajánlom mindenkinek!
-
huszi.gyb
senior tag
Kérnék egy piros pontot SzaboZE -nek. Nagyon korrekt, segítőkész. Köszönöm.
-
huszi.gyb
senior tag
s3toraph -nak kérnék egy piros pontot X800GTO-t és memóriát vásároltam tőle. Előre utaltam, korrekt eladó, bátran üzleteljetek vele.
-
huszi.gyb
senior tag
zuhi_ számára kérnék egy piros pontot sok apróságot vettem tőle.
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot toki87 -nek, korrekt eladó, előre utaltam, rendben megérkezett minden. -
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot pbla -nak, jó videokártyát vettem tőle. Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest