Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Karácsonyi pofára esés
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Üdvözletem!
Van szerencsém újabb piros pontot kérni, most jilles fórumtársnak, ezért a mosógépért
K. P.
-
fasterware
aktív tag
Phanton1 kollégának adok piros pontot, ezt a házat vette tőlem. Bátran üzleteljetek vele .
-
Gonek2
csendes tag
Küldenék Kerelonak egy piros pontot a Samsung hifi cseréjéért.
-
esab77
csendes tag
Hali mindenki FUTURE87 kollégának szeretnék 1 pirospontot adni ezért a üzltért [link]
megbízható korrekt üzletért
üdv mindenkinek
-
kornel76
aktív tag
Pirosat kérnék Nightbladenek ezt a HDD-t vette tőlem. Ajánlott üzletfél.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
l@czko
aktív tag
Nagy pirospont lanora kollégának a jó kis jó kis DVD íróért!
Köszönöm! -
mr.kocka
aktív tag
Hatalmas pirosat kérnék [nitrotito] kollégának, [Nokia C3] - at vettem tőlle. Végig pontos, korrekt volt, mindenkinek ajánlom!
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
XP NINJA
őstag
Pirosat kérnék imsur -nak személyesen megvette a Samsung Galaxy Mini-met
-
Chaser
legenda
kenu man03 kollegának kérek egy pirosat ezért, egy másikat pedig ezért
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Pókman
csendes tag
Ezért az üzletért szeretnék kérni egy piros pontot gaboka33 felhasználónak nagyon gyors korrekt,mindenkinek csak is ajánlóm
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy pirosat kérni grrpowa kollégának.
Ramot teszteltem neki pár napig.
Korrekt megbízható kollégaLenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
161
csendes tag
Kérnék egy pirosat orichalcos -nak, procit vettem tőle.
https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip
-
LeC
addikt
Süni 1985 F kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért. Pontos megbizható partner, csak ajánlani tudom
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Rottweiler89
senior tag
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
tbs
addikt
Fizik kolléga ismét precízpontos (HATALMAS +), bár mérsékelten jókedvű volt... De azért szeretjük.
-
koszoru_arpa
csendes tag
hocico-től vettem ezt a Codegen 6044 ATX ház 400W-os táppal minden rendben zajlott, pirospontot érdemel.
-
vgergo
aktív tag
hali01 piros pont jár a 2500+-os barton eladásáért.
-
po998
csendes tag
Kérnék egy pirosat domperke kollégának is. Korrekt volt előre utalt megbízható ember.
-
veterán
CsetnikVajda kollégának megy a pirops pont a HP noti vásárlásért. korrekt partner.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
ossa
tag
Egy hatalmas ipari piros pont ismét http://hardverapro.hu/tag/arsenal1980.html egy pioneer DV-717 sikeres boltolásáért...
-
hmrbl65
csendes tag
Kérek [Freddy TNT-nek] egy piros pontot az [AMD X2 PC] vételéért.
-
trufa12
addikt
olbaidhun-kollégának jár 1 nagy piros pont
a ps3 üzletértén vettem tőle ő az eladó volt !
korrekt gép
korrekt csomagolás
gyors postázás
és nagyon közreműködő segít gyorsan válaszolAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
David93Pecs
tag
ÁDÁMKÁD([link]) vásárolt tőlem egy PSP SLIM Piros Teljes Házat gombokkal,előreutalt. Nem húzta az időt. Korrekt,megbízható vevő.
Ajánlom mindenkinek! -
Körte34
csendes tag
ssanya81 kollégának az üzletért [link] korrekt segítőkész eladó
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
Csabee.
nagyúr
Pirospont orichalcos fórumtársnak, ismét boltoltunk egyet, most egy vga volt az áldozat!
Üdv: Csabee.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest