Új hozzászólás Aktív témák
-
jalos
csendes tag
Első probléma: NEM UTALUNK. Semmi további védelmed sincs ha utalsz, a rendőrségi feljelentésen kívül. Ezért jó a bankkártya, paypal, ott van extra védelmed.
Ha nem lehet ezekkel fizetni, akkor meg nem vásárolok.
Egyébként is ismeretlen boltból eleinte csak utánvéttel.Szerencséd hogy a leírásod alapján csak tanulópénzed bánja.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hogy a már sajnos megszűnt Tékozló Homár örök kérdését idézzem: A posztolót lehet már...?
Mielörtt vásárolsz nézz utána honnan. Elég beírni a nevét és milyen érdekes, a második találat a https://azsiacenter.com/ (direkt nem link). A címen kívül csak a szin különbözik, ugyanaz az üzemeltető, cím. Na erről a webshopról már érdekes találatok vannak:Régi motorosok már, profik a lehúzásban.
Úgy különben még a TEMU-t is megbízhatóbbnak tartanám ennél. -
veterán
Azsiacenter.com "webáruházzal" én is megszoptam már, szerencsére csak 1500 ft tanulópénzt fizettem.
Ráadásul ezt a beszerzési forrást az egyik szakmai topikban ténykedő megmondóember ajánlotta, amikor a topikban megírtam, hogy ez egy csaló webáruház, akkor még én lettem lehazugozva
Aztán persze többen is meg merték mondani, hogy ők is pórul jártak az ottani beszerzésekkel, így a jóember kénytelen volt 99%-al visszavenni az arcát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Nyilván ha tudnám, hogy délután belém csap a villám, akkor nem mennék ki az utcára.
Engem nem az zavar, hogy én így jártam, főleg hogy egy minimális összegem bánta, hanem az, hogy ez egy "legálisan" működő oldal, amit még keresni se kell, mert sok terméküket a kereső az első helyre teszi. Ezek szerint senkit se zavar, hogy évek óta működhet egy ilyen oldal. Én csak azért írtam le, hogy felhívjam a figyelmet, hogy minél kevesebben ugorjanak bele, ha már ennyien így jártak, következmények nélkül. Bezzeg a tisztességes, becsületes embereket tudják b*szogatni a különféle hatóságok.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Akkor gondolom erre már hiába is várok.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Biztos nem én mondom meg a tutit, de talán megérne egy (több) bejelentést a Fogyasztóvédelemhez és a GVH-hoz, hogy itt rendszerszinten húzzák le az embereket évek óta, igaz csak aprópénzzel, de akkor is...
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
Papooo
senior tag
Ha webshop üzemeltető: Redbay akármicsoda, akkor csak átverés lehet.
[Régóta] csinálják, ugyanazzal a módszerrel:
Anniyra olcsón árulnak, hogy a póruljártak többségének nem éje meg cirkuszolni hogy visszakapja a pénzét.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 4xDP
- Apple Macbook Air M1 MAGYAR 13" 8GB 256GB 138 Ciklus!!! Dobozában
- Microsoft Surface Pro 3 --- Intel i5-1035G7 / 16GB LPDDR4x RAM / 256GB SSD / 13,5"
- Dell Latitude 5580 i5/16GB/256GB/Win11
- Dell, Logitech, Genius. USB-s, magyar, billentyűzetek! Több darab! 87 megtekintés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest