Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- ALZA vagy eMAG?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Kérnék egy pirosat Jamy01 fórumtársnak, ezért az üzletért, akksit vett tőlem és korrektül folyt le minden!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
chriss81
tag
válasz Greenbook #47998 üzenetére
Hatalmas piros pont Greenbooknak a sikeresen megkötött közös üzletünkért!
Remélem még sok-sok ilyen lesz!!!
-
iamlegend
csendes tag
Csabee86-nak szeretnék egy pirosat,mert korrekt eladó és vettem tőle limitált játékokat.Csak ajánlani tudom!
-
vatvik
csendes tag
Kérek egy piros pöttyöt leikomessi kollégának ezért a proci üzletért.
Korrekt eladó. -
tag
Piros pontot kérnék maxxenergie kollégának az alábbi üzletért!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Piros pont jár liveact kollégának ezért az üzletért.
⭐ Stella
-
robika03
csendes tag
Egyből 3 piros pontot szeretnék intézni asderr kollégának!
1. iPhone adatkábel
2.2x2GB DDR2 800 Mhz RAM
3.iPhone hátlapkülön üzletek így szerintem jár a piros pont ezeket figyelembe véve : korrekt ,gyorsan válaszol privátra ,postával nem bénázik sok időt ,előreutalásnál nincs gond!
Találkozási helyekbem rugalmas, árból nem szívesen enged.:)
-
maxxenergie
senior tag
válasz Leslie_K. #48008 üzenetére
Szintén viszonzom a Pirosat Leslie_K. kollégának, helyszínre jött minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletelést vele korrekt partner. Ezt az üzletet kötöttük
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
csittbali részére ismét egy nagy piros pont, késtem megvárt türelmesen de ő sem járt rosszul, 2 GB Kingston ram volt az üzlet. Ajánlom mindenkinek.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Danke DJ
csendes tag
Dnew kollegának kérnék egy hatalmas piros pontot ezért a telefonért! Teljesen elégedett vagyok a termékkel és az eladó is maxximálisan korrekt volt, bátran vásároljon Tőle mindenki!!!
Go hard ... Or go home ...
-
Alu
senior tag
Stukker1987 fórumtársnak kérnék egy pirosat bevésni az üzletünkért. Megegyeztünk, utalt, küldtem, ráadásul az OTP -nek pont akkor omlott össze a netbankos rendszere, ennek ellenére minden zökkenőmentesen ment!
λŁƯ™
-
liveact
csendes tag
radi8tor1 fórumtársnak kérek szépen egy piros pontot,ezt vásárolta tőlem.Korrekt,megbízható.
Köszönöm!Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
-
Lotusz
tag
csubi8 kollegának jár egy piros, nagyon korrekt, megbízható vevő, ajánlom
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
megema
őstag
válasz mandulacius #48000 üzenetére
Kérnék egy pirosat mandulacius-nak a korrekt mobilklíma üzletért. Mindenkinek ajánlom!
-
roobey
csendes tag
Retroboy88-nak szeretnék kérni egy piros pont-ot a remek iPhone bumper-ért!
-
counter87
csendes tag
Üdv.! Kérnék egy pirosat simonlaci55 fórumtársnak, a következő üzletért: 9600gt-be beleszámoltam egy hd2400xt karit!
Megbízható, semmi gond nem volt. Köszönöm!"Válság van. Örülj ha két szelet kenyér közé berakhatsz egy harmadikat..." :)
-
MODERÁTOR
-
roland1993
csendes tag
[Hitvanyalak] forumtársnak kérnék egy akkora pirosat mint egy ház [ezért] az üzletért és a korrektségért.
-
zarayg
aktív tag
Üdv
[Fórum tag]-nak jár a piros ezért az üzletért! Szerintem nem utoljára üzleteltem vele Nagyon korrekt, és megbízható
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
makk_ -nak kérnék egy pirosat, Samsung Galaxy S3 fóliát vásárolt tőlem. Korrekt partner
-
MunezXBK
nagyúr
Hali.
Mandju fórumtársnak szeretnék pirosat ezért az üzletért!
Eddigi legkorrektebb ember, akivel üzleteltem. Az erősítő mellé adott bónuszok és a házhozszállítás pedig hab a tortán. Maxi respect!
-
fecus
őstag
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
jobbman
tag
Nagy Piros pontot kérnék chhris kollégának, ezt vettem tőle. Rugalmas, pontos eladó.
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
csittbali
csendes tag
maxxenergie kollégának kérnék egy pirosat a 2 Gb Kingston ram-ért! Korrekt, megbízható partner! Mindenkinek ajánlom!
-
pcsabat
őstag
Merlinclub-nak kérnék egy piros pontot a tőle vásárolt ventiért. Pontos, korrekt és rendkívül gyors eladó, mindenkinek ajánlani tudom!
-
senior tag
Chainsaw felhasználót hatalmas dicsérettel, pozitív értékeléssel illetem az Iphone 3GS mobiltelefonját vettem tőle, előre utaltam. Minden rendben zajlott! Ajánlom,korrekt!
-
Csaszykj
aktív tag
Üdv.
Ezért az üzletért szeretnék 1 hatalmas pirosat küldeni supervisors kollegának.
A feladással picit megcsúszott, de megérkezett a termék, hibátlan.
Bizalommal keressétek, ajánlom.
-
palbor
újonc
Piros pontot kérek Intruder2k5 részére ezen termékének értékesítése közben tapasztalt pontos, korrekt, megbízható hozzáállásáért.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Piros pont neki: Kriccs.
Ezért: http://hardverapro.hu/apro/logitech_rumblepad_2_elado_14Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
B.Panther
csendes tag
Sziasztok.
Kérnék egy pirosat jobbman kollégának, ezért az üzletért.
Gyors és korrekt bolt volt. Megbeszélt időben és helyen létrejött a business.
Köszi,
B.Panther''Fly free as a piece of rock!!!'' 53782
-
kimi02
őstag
Egy pirosat szeretnék kérni jacksonfive fórumtársnak ezért az üzletért.
Korrekt eladó , ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest