Hirdetés
Aktív témák
-
-
Rizzo
aktív tag
Piros pont sz.balazs.95 kollegának a Starcraft-ért.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
trufa12
addikt
LamerGyuri-kollégának jár 1 piros pont
ezt vette tőlemelőre utalt
minden rendben zajlott az ő részérőlmár csak nekem kell postára adnom a cuccot amit holnap meg is teszek
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
veterán
-
sanchoTHEcri
csendes tag
-
89BDave89
tag
kicsit megkésve piros pont orichalcos kollegának
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
őstag
Pirospont tobis kollégának. Pontos, gyors és korrekt. Köszönet a telefonért.
csirkespite szintén ajánlott kolléga, ő is korrekt, csak ajánlani tudom. Itt talált meg: [link]
Gyok2-nek is kérném a pirosat. Gyors és korrekt. Egy ilyet vitt: [link]
matej013 fórumtárssal sajnos nem volt alkalmam találkozni a távolság miatt, előre utalt, én pedig postáztam a terméket. Én elégedett voltam vele, amikor azt mondta kell neki és utalni fog meg is tette. Egy IDE HDD-t vitt: [link]
-
Gabo0905
aktív tag
Kérnék BarlangiOgre kollégának egy piros pontot az asrock alaplapért! (sajnos a linkjét nem tudom túl hamar leszedte ) de korrekt, gyors, pontos volt!!)
-
rizso
addikt
Kérnék egy pirosat Lacy6 fórumtársnak ezért az üzletért! A megadott helyen, a megadott időben, a megbeszéltek alapján létrejött az üzlet, korrekt, pon tos, megbzható vevőm volt, csak ajánlani tudom! Köszönöm az üzletet!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
veterán
Piros pont Winne -nek.
Egy fejhallgatóért.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
sneder78
csendes tag
spista222 kollegának szeretnék kérni egy Pirosat a Predektíven lebonyolított vásárlásért
-
fuximaxi
senior tag
Jár a piros Nesztovidis kollégának a Fight Night Champion üzletért. Ajánlom, korrekt, gyors.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
kriptonsoft
csendes tag
Jár a piros pont Trevi (Budapest XIV.) kollégának ezért az üzletért.
Nagyon olcsón, korrekten és rugalmasan bonyolította a boltot.
Segítőkész volt, hiszen még memóriakártyákat is vásárolt a fényképezőkhöz és kompletten adta el azokat.
Ritka az ilyen segítőkész eladó.
Köszönöm, még egyszer[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Nagy pirosat postajoska kollegának ezért az üzletért [link]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
agressiv
addikt
Pirospont jár postajoska részére ezért.
Hát még a borz.....
-
Red77
csendes tag
Pirospontot kérnék postajoska részére ezért a pozitív felajánlásáért.
Csütörtök déltöl-Vasárnap estig Nem leszek
-
Anubis_9
őstag
Pirospontot kérek drmzperx-nek ezért a memória üzletért.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
zarayg
aktív tag
Üdv.
ssj81 kollégának jár a pirospont ezért az üzletért. Elmentünk érte, fogadott, készséggel segített mindenben, és a termék tökéletesen működik a leírtak alapján (is). nagyon korrekt és megbízható ember. Ajánlom mindenkinek!
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
gyuszaa
őstag
kymera-nak szeretnék kettő hatalmas piros pontot kérni. Először is egy MSI 7392 lapért és egy 400W-os Delta tápért, korrekt, rugalmas eladó, mindenkinek bátran ajánlom, profi tag. !!!!!
[ Szerkesztve ]
-
kotibor
tag
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
DRAGON23
tag
Piros pontot szeretnék kérni Petike6. Ezért az üzletért LOGITECH HD Webcam C270
Korrekt, gyors, megbízható eladó.
Érdeklődőkből lesznek a vevők :)
-
zho-lee
addikt
Pirospont Rolcompnak ezért az üzletért.
Külön köszönet a rugalmas hozzáállásért, korrektségért!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
shteer
titán
Recon kollégának a proci vételért kérek egy pirosat
szerintem jónak tűnik..
-
TheSaint
aktív tag
netseft-nek pirospont a Sofiz tokért + fóliáért..
Gyorsan, pontosan ment minden.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest