Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Noland
csendes tag
A minap szektamokus-tól vettem ezt a billentyűt. Pirosat érdemel.
-
k.geri19
tag
papapepe -nek hatalmas pirosat ezért az üzletért:
minöségi végfok
köszönömhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=k.geri19
-
fetye
tag
[kiss.fernec] tagtársnak jár a piros a rendkívül tisztességes és rugalmas üzleti hozzáállásért!
[ Szerkesztve ]
-
AndrisBoy
aktív tag
Kérnék egy PIROS pontot drughi kollégának ezért az üzletért : dv6 3120eh
Minden úgy zajlott ahogy kell
•°o.OO.o°•
-
Drughi
addikt
Jár a piros AndrisBoy-nak, aki megvette a laptopomat
-
serioussam
csendes tag
Bitte eine piripöttyöt grozsoma kollégának, ezért: http://hardverapro.hu/apro/playstation_2_slim_satin_silver_modbo_chip/hsz_1-200.html
a biznicért. -
Trabby
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni kelly416-nak többek között ezért az üzletért.
Kifejezetten ajánlott "üzlettárs" Gyors, pontos és korrekt!
Köszönöm szépen, ezúton is!
-
echterion
nagyúr
Jár a piros pont elekresz kollégának az itt szereplő két memóriakártyáért. Korrekt eladó, ajánlom.
-
Gyuszi 78
tag
Hatalmas Speed(R) fórumtársnak, erre a hirdetésemre jelentkezett. Nem ez volt az első üzletünk, és biztosan nem is az utolsó. Mint máskor, most is korrektül zajlott minden.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
D-Roy
tag
Pirosat szeretnék kérni Hoho34-nek,korrekt üzletember,egy notit cseréltünk el.
Think Different.
-
krabicsek
csendes tag
Vásároltam egy Seagate 160gb 7200rpm Sata II HDD-t josy1990-től, és nagyon meg vagyok elégedve mindkettővel
Pirospont! Köszönöm! -
Mercutio_
félisten
Piros pontot érdemelnek az alábbi vevők:
vacsape ezért az üzletért, házhoz jött a cuccért
es2311 pedig ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Stunts666
őstag
Nagy piros pontot kérnék kotibornak a Razer Lycosa Mirror-os üzletért. ...nagyon jó áron...gyári csomagolás... Big THX & Respect...
-
kelly416
veterán
Szeretnék egy -ot bevésetni Trabby kollégának Defy tokért, Gorillapod-ért és a hozzáállásáért. Nagy köszönet Neki!
-
Petike6
tag
Piros pontot küldenék teglasznak ezért az üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
teglasz
tag
Kérnék egy piros pontot Petike6 kollégának ezért a Logitech üzletért! Korrektül a megbeszéltek szerint hozta a bontatlan terméket! Köszönöm Neki!
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
kjann.s
csendes tag
Piros pont jár,és köszönet neked antal27 a korrekt üzletért mindent...Ajánlom mindenkinek mint vevőt és eladót nem fogtok csalódni.
-
killer1203
senior tag
RootRulez -nek kérnék egy pirospontot processzort üzleteltünk. Korrekt és megbizható, még mindig.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! fenergie84 fórumtársnak kérnék piros pontot, memóriát vásárolt tőlem, nem az első üzletünk volt és gyanítom nem is az utolsó. Korrekt partner, bátran ajánlom bárkinek!
közbe látom killertől is megkaptam a megérdemelt pöttyöm, tehát:
killer1203-nak kérnék piros pontot. Procit vásárolt tőlem, minden a megbeszéltek szerint történt...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
fmin
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot MooN81 -nek. Bátran ajánlom mindenkinek.
GrazieÜdv, fmin
-
DeXoSZ
csendes tag
Pirospont jár Csákk-nak egy gyorsan és rendben nyélbeütött mobiltelefon üzletért.
-
Nippon
őstag
orichalcos-nak kérnék egy pirosat, ezt a tápot vette tőlem, korrekt, pontos, megbízható.
-
Tibor92
tag
Szeretnék pirosat kérni ismét RootRulez kollégának. Ramot vettem tőle. Pontosabban ezt Hibátlan, jár neki a piros.
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
Aranylo
tag
Szeretnék egy Piros pontot kérni Netzoli-nak!
Egy 17"-os notebook kijelzőt vettem tőle!
Minden tökéletesen működött, helyben kipróbálhattam, nagyon készséges volt![ Szerkesztve ]
Nem bírom formatálni az internetet!!!
-
padre71
tag
orochi_gold kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért. Csak ajánlani tudom.
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat tormakarmol részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
hami8209
csendes tag
Egy colos890721 felhasználónak, a korrekt tápért, melyet személyesen vettem át!
-
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni ch003067 kollégának, ezért az üzletért. Minden rendben ment, csak ajánlani tudom!
-
Fl3x
aktív tag
Szeretnék egy nagy piros pontot darthrevan kollégának, EZÉRT az üzletért. Minden rendben zajlott, az kaptam amit hirdetett, tökéletes állapotban
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest