Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Én legalább 10 évet síeltem mielőtt először volt a lábamon snowboard. Igaz közben nyaranta wakeboardoztam is.
Az átállásra nekem tanár meg minden nélkül ráment az 1 hét, de 2 nap után már egész élvezetesen ment a dolog. Sztem ha mozgárkoordinációval nincs gond és esetleg még tanár is van, akkor túl nagy problémát nem okozhat, de azért mindenképpen furcsa elsőre. -
-=Vacsek=-
senior tag
Otthon waxolni azt hogyan? Szerviz élezés+waxolás 6k körül annyit megér. Csuklódra meg level fly kesztyű. Amikor kezdtem kapásból protektoros kesztyűt kerestem. 1x kel megvenni nekem 4 éve húzza már. Haverom az utolsó nap törte el a csuklóját.. Van még 1 bukóm de azt 1x ha felvettem.
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
Mondjuk akkor valóban előnyös ha van egy normális táskád. Kabim gatyám nekem is fundango de nem valami top minőség. Tavaly elkellet vinnem megjavittatni a kabit meg a gatyát is, sőt a gatyám zipzaros zsebe kiszakad és elhagytam a telom hét elején.. Szemcsim az egy dragon rogue imádom akciósan amcsiból kesztyű level fly szintén csak ajánlani tudom.
Deszka meg egy apo yeah 2009modell de 2010be vettem, hozzá egy burton custom 2010es. I love APO Baki meg jelenleg egy Nitro de idén tervezek egy Burton-t
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Bling95
őstag
megveszem a nagyobbat, konkrétan ilyet
ftwo helyett head lesz a deszka kötés pedig műanyag helyett fém...
lehet már baromira elegetek van belőlem, neharagudjatok, de mindig felmerülnek kérdések...
head cipők milyen minőségek?
[ Szerkesztve ]
-
Dylen
senior tag
Most úgy néz ki a zemplén kalandpark sípályáját fogom kipróbálni szombaton. Kicsit aggódom a nagy melegedés miatt, de remélem lehet csúszni. Kevés a kék pálya sajnos, de majdcsak leküzdöm magam valahogy.
Van aki próbálta már?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
senior tag
En se igazan ertem.
Probaltam egyik helyen ket 47.5-est, az egyik elol nyomott, a masik elol es meg oldalt is. Ma masik helyen probaltam masikat, azt elkezdtem befuzni is, de elol ereztem, de a sarkam sehogy nem ert hozza, es lotyogott... lehet en vagyok bena...
De amugy az elso helyen volt egy tablazat a falon, ott 45-os labmerethez a 47.5-es cipo volt irva.
-
addikt
Én azt hittem, hogy az ilyen patentolásban nincs eltérés. Ennek fényében azt hiszem, ha megyek nadrágot nézni, kénytelen leszek vinni a kabátot is /ami amúgy egy Nebulus márkájú jacket/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Quiksilvernél ahogy néztem patent van és nekem ilyen a kabátom is. Jó lenne ha kompatibilis lenne. Amennyiben nem megoldható, akkor nem adok ki plusz pénzt rá és veszek egy sima nadrágot.
Ez az amit kinéztem: nadrág"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
Én már ilyen szempontból túl kényelmes vagyok. 1-1 csákány vagy tárcsa belefér, de egész nap felejtős. Most megyünk ki 7végén 4 napra Kreischberg-Muraura, alig várom
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
Muraura most 50-80 centit ír, az nekem már bőven jó. Itthon is akartam menni meglátogatni Eplényt, de hát amilyen tavaszias meg enyhe telünk van, nem bízom benne, hogy túl jó lenne a pálya
-
Manitou
veterán
Szombaton voltam
Nagyon jó volt, szép napos idő volt, nem volt köd egy szál se. Mondjuk mikor megláttam a csúcsról levezető piros pályát , egy kicsit para volt, meg ott szenvedtem is a lefelével, de a kék pályák azok még nekem is élvezetesek voltak a kb 4 órás snowboard tudásommal1x mentem tárcsás felvonóval, még a déli oldalon, a legelső felvonó volt az. Meglepően kényelmes volt, nem olyan mint a magyar. Meg sebeségben is jóval gyorsabb volt.
A beülősek között volt régebbi, meg egész modern hi-tec is. + kabinos is volt.Volt egy két nagyobb zakóm, meg sok kisebb, de szerencsére nem ütöttem el senkit és nekem se jött senki, pedig egyedül toltam a pályán, az egyik ismerős már a csúcs után 10-15 perc múlva eltünt, lecsúszott egy pályán, hogy majd találkozunk..... többet őt nem láttam az nap Csak nap végén a busznál a gyülekező helyén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest