Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
ha van ho abban az orszagban, akkor tulajdonkeppen sokkal celszerubb oda kijarni, mint a sznob francia illetve olasz ''paradicsomokba''. (en mind a ket nemzetet es azok lakoit utalom, talan innen ered az elfogultsag)
nezd, amiket leirtal, azok alapjan neked eleg a sipalya is. szlovakiarol elmondhato igy osszessegeben, hogy nem draga.
en anno tobbszor is voltam a csorba-tonal, kirandulo es tanulo (marmint snowboardot tanulo) vendegkent is.
Pesttol durvan 300 kmre van, vonat ott tesz le az allomason, fel kell szallni a hegyi vasutra, es ott is vagy
nem sok a palyak osszhosszusaga, de nekem tetszett.
ami viszont negativumkent szol mellette, az az, hogy eleg meredek mar a kek palya is, es sokszor jeges a tetejen, az pedig nem a legcelszerubb
amit neked tudnek ajanlani, leven, hogy par napra mesz, az donovaly.
kozel van (talan 200km?), sok felvono, par palyaval, de zold palya nincsen.
ami nem is baj, mert lassan nem fogsz megtanulni deszkazni, kell egy bizonyos sebesseg, hogy ne dolj el
de en azt javaslom, hasznald a baratunkat, a guglit, es nezz korul..
sajnos az utobbi evekben a korzetunkben eleg keveske ho esett, igy kenytelen az ember messzibb/magasabb/dragabb/nem feltetlen szebb helyre menni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest