Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Genova1983
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nekem is F2 plus van kb. 3 hete, de megmondom őszintén, hogy én sem csináltam klasszikus hatótáv tesztet.
Azért vettem végül a plus-t, mert így amire én használom nincs semmilyen hatótáv para. Munkába járásra (2x6 km) és hobbi célra is használom,de egyszerűen nem is állnék egy huzamban annyi időt a rolleren, hogy kivárjam akár a 10 % alá merülést is.
Nagyon felhasználó és felhasználás függő ez a hatótáv kérdés. -
Genova1983
tag
válasz
Genova1983
üzenetére
Sziasztok!
A Ninebot F40i és az F2 között gondolkoztam,végül vettem egy F2 plus-t. Úgy voltam vele,hogy az a kevés felár megéri a plusz hatótávot és a picit nagyobb teljesítményt.
Így pár nap után meg vagyok elégedve vele. Hatótáv-para nincs, a kb. 12km napi szakaszomon 25% a fogyasztás 87 kg terheléssel D-ben és S-ben hajtva.
Az index is jól használható,kézre áll.
Egyedül a kijelző amit napsütésben nem annyira lehet látni Szerintem egy monokróm display is bőven elég lenne.
Remélem sokáig ki fog szolgálni a roller. -
Genova1983
tag
Sziasztok!
Első vagy hátsó kerék hajtás a praktikusabb?
A Ninebot F2 és F40i között gondolkodok és a hajtást leszámítva nagyon hasonló a specifikációjuk és árban is egy szinten mozognak
85 kg súllyal,napi kb. 12 km ingázásra használnám jó minőségű kerékpár úton,egyik irányban néhány nagyon enyhe emelkedővel. -
Genova1983
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pár napja volt is egy cikk erről a [Totalcar.hu-n]
Új hozzászólás Aktív témák
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest