Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Már volt több elektromos rollerem is (Xiaomi, Futurer), de gondoltam megkérdezlek titeket: az elektromos egykerekűkről mi a véleményetek (EUC)?
Látom itthon nagyon nem népszerűek, gyakorlatilag talán ha 1 év alatt 1 ilyet láttam, pedig egész jópofának tűnik az EUC is.
Nektek mi a véleményetek, vagy miért ennyire kuka téma itthon? -
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
Srác amúgy itt viszonylag értelmesen tud róla beszélni:
[link]Én két e roller után meg tudom érteni az indokokat, meg próbáltam is egy EUC-t nem olyan régen és tényleg jó (még nem vettem meg). Mobilitásban pl 100x jobb mint a roller. És tolni is jobb mint egy bőröndöt, mert a készülék "asszisztál" és egyenesben tartja magát ha tolod húzod is.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
Én utánanéztem. Elvileg 100km alatt bele tudsz jönni, nem olyan nehéz.
100 km meg semmi, kb 4 nap gyakorlás és utána már jól megy. -
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Van rajta fék, csak hátra kell dőlnöd.
+ manőverezni is könnyebb elvileg, szóval ki is tudod kerülni ha van akadály.Őszintén szólva nekem rolleren göröngyökkel több gondom volt mint bármi mással, pedig Booster GT-vel mentem 40-el ... amin sokan szidják a féket.
Gondolom nem tudsz olyan gyorsan megállni mint dupla hidraulikussal, de szerintem arra nincs is szükség, ha az ember használja a fejét. Ezekkel az egykereküekkel lehet menni 50+ km/h-val is, de értelemszerűen nem kell annyival menni és nem kell száguldozni.
Amúgy itt van fék teszt 40km/h esetén.
Ennyivel úgyse megy vele valaki olyan helyen ahol tudja, hogy hirtelen fékezni kell.
https://youtu.be/C9v2A3J9IyI?t=231Max sebességen olyan ~12-15 méter lehet, ahogy nézem.
-
NandorHUN
addikt
Nem olyan nehéz, mert a kerék "egyenesben tart" azaz nem dől el vagy gurul ki alólad csak úgy.
Szerintem ha valaki megtanulta kissebb eséllyel esik él vele mint egy rollerel.
Annak kisebb kerekei vannak és könnyebben csúszik is.No meg ezzel manőverezni is könnyebb.
De majd tavasszal veszek egyet, addig az egesz e jármű témát pihentetem.
-
NandorHUN
addikt
Tegnap bejött egy srác, szét volt szakadva az álla.
Vizes úton esett el Lime rollerével...Össze is varrtam. Lényeg, hogy még 20 km/h sebesség alatt is össze lehet szedni elég csúnya sérüléseket, neki is meg fog maradni. Szóval csak óvatosan
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
De teljesen értelmetlen.
Ennyi pénzből vesz egy motort és az kényelmesebb, biztonságosabb és sokkal jobb élményt ad.
No meg értékét is állja. Aksi se megy tönkre 2-3 év akatt (egy ilyen masinába meg aksi csere mennyi lenne? 800 ezer?)+ nem is mobilis egy ilyen járgány. Azaz már nem is lehet igazából rollernek nevezni.
-
NandorHUN
addikt
De vicces, mert a smk-nak minősített rollereknél is elvileg a max sebesség 45km/h.
Azaz van itt olyan akinek a rollere ennél többel megy, azt meg majd besorolják rendes motornak?
Na meg azt a elektromos egykerekűt (EUC) is, ami többel tud menni, mint 45?
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Én most rájöttem, hogy inkább EUC-re váltok.
Sokkal kisebb és mobilisabb. Tudja ugyanazt a sebességet, de általánosságban messzebre el lehet vele menni, nagyobb a kereke, így úthibákat is jobban veszi, könnyebb kormányozni és akár lépcsőn is le lehet menni. + terepen ezerszer jobb mint egy roller.
Egyetlen hátránya, hogy meg kell tanulni használni, ami olyan 50-100km tanulást jelent.
De szabályozást megvárom inkább én is ezzel a vétellel.
-
NandorHUN
addikt
Ajaj:
"Pintér Sándor kimondta: az elektromos roller segédmotoros kerékpárnak számít"
Parlament: [link]
444 gondolom végre örül 3 naponta dobtak ki cikkeket, hogy végre tiltsák már be a rollereket.
Ez a szabályozás meg gyakorlatilag Lime végét jelenti, ha tényleg jogsi, kötelező biztosítás meg felszerelés kell rollerhez.Ja és max 40 km/h-vel lehet vele menni!
Ez azért elég vicces szerintem.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ez Budapest, mondjuk srác külföldi:
[link]És még Mo-ról:
https://www.youtube.com/watch?v=_eSMH_ZJdAo
https://youtu.be/IkuefHbZzoQ?t=521Itt is srác Bp-n megy vele:
https://www.youtube.com/watch?v=8gDx11nJK9M&t=344sAmúgy szerintem ha ez a ketyere elmegy az erdőben köveken akkor magyar utak kevésbé jelentenek nagy megpróbáltatást, mint egy rollernek az apróbb kerekeivel.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
EUS sokkal jobb bármilyen terepen mint egy akármilyen roller, mert a kereke nagyobb és nagyobb hely van motornak is:
Tudom, hogy utóbbi "reklám" video, de amit ott mutattak azokat tényleg tudja is a termék. Hegyen felmászik, úthibákat is simán megteszi, és pl. útpatkán is simán átmegy mint egy bicaj, rollerrel ellentétben. Ja! És EUC fel és le tud mászni akár lépcsőn is! Rollernél ez kb elképzelhetetlen kategória.
Most erősen gondolkodom, hogy egy ilyesmit kéne szerezni.
Legrosszabb esetben is úton max nem megyek, csak bicikliúton, vagy csendes utcában.Ma rollerrel pl. Üllőin le is szorított egy minibusz az útrol. Szóval rollerrel is valoszeg marad a csendes utca, ezzel az EUS meg legalább ha járdán megyek is könnyebb az út és járdaszegélyen fel le simán megy, csendes utcákban, belvárosban stb.. meg tudok menni akár úton is.
Az ember ezekkel nyilván nem megy 65km-el, de én speciel rollerrel se mennék annyival. Nekem a 30-35 bőven jó. Az meg megvan ezekkel is.
Azért ennyire nem vagyok őrült:
[link] -
NandorHUN
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Szerintem nincsen.
Én V8-n gondolkodom, de az a baj, hogy szerintem utakon nem lehet vele közlekedni. Járdán meg nem túl előnyös, mert gyalogosok közötti cikázást sehol nem nézik jó szemmel, meg nehézkes is.
Egykerekűt is szerintem bicikliként kéne kezelni,de ez nem tudom itthon mennyire működik/működne fővárosban, ahol még biciklist is van, hogy leszorítják.
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Sajnos én még mindig Budapesten lakom, és itt mobilitás számít, ha elmegyek mondjuk bevásárolni ne kelljen magammal cipelni nehéz rollereket. Vagy mikor felmegyek a 3-ra.
65-nek nagyon sok értelme itt nincs is sok piros miatt.
EUC egész tetszetős, problémám csak az vele lehet forgalomban nem lehet részt venni vele. Akkor meg hiába a 30-40 kmh, mert gyalogosok között nem fogok ennyivel menni.
Rollerrel szemben egyébként előnye, hogy
- pici, apró méret
- jobb a rugózása", buckákat nagy kerék miatt sokkal jobban veszi
- dombon felfelé is sokkal jobban tud menni -
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Elektromos unicycle-ről/ monocycle-ről/ egykereküről, mi a csoport véleménye ?
Szerintem rohadt praktikus első ránézésre.
[link]Kicsit drágább, de kb. akkora mint egy kisebb bőrönd amit húzhatsz magad mellett és kb. 0 helyet foglal.
Egyetlen kérdés, hogy egy ilyen pl. Budapesten mennyire vehet részt a forgalomban? Mert ha úgy mint egy biciklis, akkor nagyon jó kis eszköz.
De ha csak úgy mint egy gyalogos, akkor az nagy szívás.Külföldön ahogy nézem úton mennek vele, mintha bicikli lenne, illetve magyar srác is úton használja:
[link]Kérdés, hogy Budapesten ez mennyire lenne elfogadott közlekedési forma.
-
NandorHUN
addikt
A Booster GT-re vennék valami vázvédő fóliát. Láttam ilyet biciklire, - hajszárítóval tették fel rá.
Esetleg tudnátok ajánlani ilyet?Illetve valami láthatósági ragaszható fénycsíkot is tennék rá. + világítást, ilyet tudnátok ajánlani ?
Külföldi oldal is jöhet, főleg ha ott jobb a minőség.
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Monster és V tényleg csal, Monster olyan 25%-ot!
De Booster GT tényleg annyival megy amennyit ír általában. :)
Nagyobbat nem fogok venni, mert ugyan jó erőben vagyok, naponta kondi megvan, de 11kg-ot még így is zavaró cipelni.... Hát még 20 vagy 30 kg-ot.
E-twow GT-ben ezt szeretem, apro, mobilis és konnyű, mégis gyors és mérethez képest fantasztikusan jól megy.
-
NandorHUN
addikt
Most hogy kicsit már használtam több rollert is gondoltam írok pár sort az E-twow Booster GT-ről, hogy mi a tapasztalatom, ezelőtt egyedül Lime-ot, meg az Etwow Booster V-t használtam kevés ideig.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, sebességben hideg idő ellenére is hozza a 38-40kmh sebességet. Nagyon jól tud gyorsulni, gyakorlatilag hídon felfelé is nagyon jól megy pl. Lágymányosi híd alján a biciklis cikk-cakk felüljárón. Eddig nem találkoztam olyan meredekkel itt Budapesten amin ne ment volna fel sebesen.
A fékeket sokan szidják, de szerintem rendeben van. Tárcsa biztos jobb lenne, de elmúlt másfél hét alatt nem volt olyan szitu,hogy ne tudtam volna megállni. Előre kell gondolkozni,pl látom hogy megáll az autó elöttem akkor elkezdek fékezni időben nem utolsó 5m-re hagyom 40-es sebességgel. Ha meg baj van akkor ott a taposófék.
Másik előnye a féknek, hogy a kerék nem csúszik meg még esőben se. Azaz pl. megnyomom dúrván, akkor se csúszik meg a kerék fékezés közben, hanem szép lassan megáll a roller. Szóval nekem ezen a téren nincs gondom, esetleg egy hátsó "vész" tárcsafék jó lett volna, de 95%-ban akkor is a kert használnám, mert aksiba visszatölt valamennyi energiát.Esős időben viszont csak óvatosan, ha nedves az út, mert volt, hogy éles kanyarban megcsúsztam vele (nem fékezésnél, simán kanyarodásnál) .
Rugózása elég jó, de azért lehet jobb lett volna sima gumival és akkor az út még smooth-abb. Cserébe nincs defekt, ami azért előny. Azért lehetőség fújható kerekekre jó lett volna.
40-es sebességet páran sokallják, de szerintem rendben van, mivel pl. ha Üllői úton megyek haza akkor hasznos tud lenni, hogy végig 40-el tudok menni bicikliseket messze lehagyva.
Ami nem igazán tetszik az a világítás, ami szerintem elég gyenge, de lehet rá szerelni + világításokat.Még annyi megjegyzésem van, hogy Budapesten van egy szürkeimportos bolt (akik 1 év garit adnak csak Etwow rollerekre) meg akartak győzni, hogy Monster az jobb és adjam el a rollerem, helyette vegyek náluk Monstert (ugye Futurer nem árulja a Monster, mert az nem hivatalos, csak egy cserélt vezérlős V).
Ne higgyetek nekik! A Monster ugyan szintén 11kg, és 45km/h a max sebessége, és "üresben" felemelt kerék gyorsabban pörög, de terhelve lassabb mint a Booster GT és rosszabbul is gyorsul.Ami még elfért volna rajta:
- jobb világítás
- hátsó tárcsafék - csak vész esetére
- lehetőség felfújható rendes gumikra, hátha azzal az út még simábbÖsszességében teljesen meg vagyok vele elégedve, azaz 1-2 dolog fájó pont, mert olcsó lett volna az orvoslása a cégnek, de nem kardinális kérdés egyik sem.
Ennyi pénzért, ilyen minőségű és ilyen könnyű (11kg), ilyen sebességű és gyorsulású roller nincsen másik, szóval én tudom ajánlani
-
NandorHUN
addikt
Én szabályozás miatt anno egy 300 ezres tracking kerékpáron gondolkodtam az Etwow helyett.
Szép és jó, no meg a városi nép se utáll annyira és biztonságosabb is, mint egy roller a kis kerekekkel.
Cserébe nagyobb, és lassabb.Úton szoktak menni előttem biciklisek, de etwowhoz képest csak vánszorognak.
-
NandorHUN
addikt
Rozsda ellen, védelem miatt érdemes esetleg befujni a rollert wd40-el?
Van olyan "intézkedés" amit érdemes megtenni pl. beázás ellen?
-
NandorHUN
addikt
Egy kérdésem is lenne:
Valami lakatot tudnátok ajánlani?
Mikor megyek mondjuk Plázába, akkor kicsit zavar, hogy 11 kg-os rollert cipelem magammal (meg szerntem boltosok se nézik jó szemmel).
Gondoltam ha jó az idő és még világos van akkor ha kilakatolom biciklik mellé csak nem viszik el . - szerintetek? -
NandorHUN
addikt
Igen, szerintem nagyobb rollereknek rendes városokban nagyon nincs is létjogosultsága:
cipelni nem fogsz egy 30 kilós rollert, boltba bemenni nem tudsz vele, útón kétséges, hogy engedik e hogy menj (már autósok). Akkor már több értelme van egy motornak, azt ha lerakod se viszik el - 30 kilós rollerrel szemben.Pálcika roller főleg ha erős akkor jó, fel tudod kapni, boltba bevinni kicsit nagy, de még elmegy. 3-ra se nagy munka feltornázni egy 10 kilós rollert.
Én ma mentem egy nagyobb kört GT-vel. Belvárosból indultam is kimentem Ázsia Centerbe (Ez kb. 12 km oda, 12 km vissza). De sok helyen nem mertem rendes autóuton menni az eső miatt az úton. Ha megcsúszok vége a dalnak. Meg autósok se túl toleránsak itthon, ami vicces, mert roller kb. ugyanolyan mint ha biciklivel menne az ember.
Eddigi tapasztalatom alapján, én ennél nagyobb rollert nem vennék: magammal cipelni már ez a 11 kg is van hogy kényelmetlen. A nagyobb roller meg semmi +-t nem jelentene, amit ki tudok használni.
Nagy rollernek egyedül faluhelyen látom értelmét, mert ott átmegy a földúton is, és ha 1 szintes kisbolt előtt lerakja az illető se viszik el és emeletre se kell cipelni. De akkor meg miért nem vesz valaki motort?
Roller legnagyobb előnye szvsz a mobilitás, ezekkel a 30 kg-os példányokkal meg pont ez az ami elvész.
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Meglátom hogy alakul.
Tegnap 90%-nál ment 46-al,ma 100% - on 48.8.
Csak most eső miatt járatni se tudom.Talán hétfőig meg lesz a 100 és 3 ciklus....és felmegy 50 fölé.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Newyorker
üzenetére
Használtan. 30 km volt benne. Limit nincs.
Most is max olyan 36-al tudtam menni (bár huzamosabb szakaszon nem tudtam menni vele, szóval max pár mp-re értem el a max sebességet, mert aztán jött kereszteződés stb..).Futurer azt mondta, hogy kb 100 km a bejáratás, azaz addig az aksi cellák nem működnek rendesen. Ez tényleg így van?
Amúgy ha üresben megy a kerék (csak fut), akkor az 48.8 km/h-n pörög.
-
NandorHUN
addikt
Megvettem végül a Booster GT-t.
Még mielőtt nagyban használnám:
van aki érti a menürendszerét? Nem találtam róla semmit.Ugye ha lenyomom bekapcsolt állapotban a féket, és utána "kikapcsolom" akkor bejön a beállítás menü.
Itt P1-et be és ki tudom kapcsolni és ott a világítás gombbal tudok számokon felfelé menni:
1,2 ... egészen 9-ig.Ennek mi a jelentősége ?
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek WideWheel vagy Booster GT érne meg jobban?
Méret miatt GT lehet jobb lenne. -
NandorHUN
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Kösz!
Most gondolkodtam és valoszeg Booster GT lesz inkább. Arra ugyanez jellemző?
Szerintetek megéri megvenni? - ha E-twow-nak jön az új "német" szériája:
https://e-twow.com/2019/06/20/coming-up-soon-new-scooter-for-germany/Bár gondolom ez le lesz maximálva 20 km/h-re,meg "német" szóval lehet jóval drágább is lesz.
Booster GT-re lehet /megéri tárcsaféket venni? Fel lehet rá szerelni valahogy?
Elég a motorfék ami alapból van?Ugye biciklin is kell azt hiszem 2 féknek lennie, szóval attól tartok, hogy rendőr megbüntet, ha csak ezaz elektromos van rajta.
+ 700W amivel szintén megbüntethetnek mert, ha bicikli útón közlekedek/járdán akkor oda sok a 700W (300W felett elvileg nem lehetne) ... de ha úton közlekedek is megbüntethetnek, mert roller az nem jármű (és nincs rajta 2 fék). -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Booster V vásárlásán gondolkodom, nektek mi a véleményetek róla?
Eső ellen vagy bármi kiegészítőt érdemes hozzá venni? -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Azt valaki érti, hogy Booster GT esetén mi az S2 és mi az S3?
Láttam ezt a rollert mind a két "névvel". -
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
Miről váltottál?
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Beleraktál még 1 500W-os motort?"
Te erre:
"Nem én, egy cég, de valami brutál ára volt, azt hiszem 650e."Vagyis a válasz arra vonatkozott, hogy egy cég rakta bele és ennek az ára 650e volt.
Sajnos gondolatolvaso nem vagyok, ha meg azt vesszük hogy előtte jöttetek 1M rollerekkel már nem lepődik meg az ember semmin.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
+1
Meg járdán, meg szabálytalanul.
Rendőrségnek nincs ilyenekre kapacitása. -
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Erre gondolsz?
https://www.euronews.com/2019/05/17/germany-legalises-e-scooters-but-bans-them-from-the-pavementMert kb. ugyanez érvényes a biciklikre, ők se közlekedhetnének járdán, aztán nézd meg mi van itthon.
Amúgy nem értem miért kell trollkodni és ilyen baljós - nem túl reális - jóslatokat adni. -
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem max az áruk fog csökkenni, meg kicsit jobbak lesznek, de nem sokkal.
A Mi365 pl. 2016-os modell, a Pro meg most jött ki 3 évvel később és 3 év alatt annyit fejlődött amennyit, ami azért nem olyan sok.
Ez is olyan mint a telefonoknál, először gyorsan fejlődik, aztán lassabban.Ha rollereken annyit fejlesztettek 3 év alatt, akkor szerintem nem érdemes várni a jövőre, mert ennyivel nem esz jobb, több modell lesz és ici picit jobb árak.
-
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Ez így oké, de már évek óta ezek a szabályok vonatkoznak a bringásokra és nézd meg mennyire tartják be. Lecsengetik a járdáról a gyalogosokat, ha épp olyan szakasz jön akkor felmennek a járdára stb...
Ennyi erővel bicikli is be lesz tiltva.Aki rossz fényt vet rolleresekre az nem az lesz aki ilyen 3000W-os gépet vesz, hanem azok a (főleg külföldiek) akik Lime-ot mindenhol széthagyják.
Sebességet meg ennyi erővel az autósok se "hajtják ki". Legtöbb autó tudna menni jóval 120 felett aztán gondolj bele ezt hány%-ok használja ki, autót meg mégis megveszik
Itt a + teljesítmény pedig nem csak a sebességről szól, hanem hogy nem kell tolni mint részeg a biciklijét kocsma után ha mondjuk 20%-nál nagyobb emelkedő jön. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Relatíve drága, mivel ha megnézed akkor teljesítményben 100e olcsóbban is van roller, ami még többet is tud pl. Zero 9 vagy WideWheel. Egyik 200 másik 500 W-al tud többet.
Hol használom ki? Pl. ha dombon megyek felfelé, vagy ha gyorsulok.
Én csak azért vagyok gondban, mert a másik kettő, amire még írták, hogy jó - és olcsóbb is - , azok elég nehezek, konkrétan 7-11 kg-mal többet nyomnak, ami azért már számíthat.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hát igen, de jóval többé kerül mint pl a Zoom 9 és a Widewheel, pedig azok 700w és 1000w-os gépek! Utóbbi ráadásul 2 kérek meghajtásos.
Egy baj van velük, hogy nehezek.Boost V meg csak 500w és többé is kerül. Cserébe könnyű.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
Amiken most még gondolkodom az a Zero 9, Etwow Booster V (használt) és WideWheel.
Zero 9 (700w) jó, de nehéz és állítólag vannak problémák a csavarozással.
Booster V max használtan fér bele könnyű, de szerintem kicsit túl van árazva mert csak 500W-os, illetve volt akinek tönkrement.
Widewheel jó lenne, de rohadt nehéz. 22kg-ot cipelgetni azért nem egy leányálom.
-
NandorHUN
addikt
Lenne egy kérdésem:
150 ezer felett, mi az a következő roller, ami már jobb, mint a m365 Pro?Nézegettem pl. Widewheel-t, ami szép és jó - és akár meg is venném (220-250 ezer Ft), DE a probléma vele, hogy valami 25 kg a tömege.
Nincs valami olyan roller, ami már jobb mint a M365 Pro és érdemes rajta elgondolkodni?Amúgy WideWheel mellett a 2-s felfüggesztés, 2 kerékhajtás és 1000W az ami tetszett, + dombon is felmászik elvileg.
De nap mint nap 3. emeletről levinni kicsit nehézkes lenne szerintem. -
NandorHUN
addikt
Nem most, már jó ideje nézegetem és ennyi az ára. Szép lassan csökken. Szerintem én megvárom a következő hónapot, mert az ára folyamatosan esik.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Nagyobb, szélesebb keréknek van valami hátránya? Érdemesebb inkább 10" kereket venni M365-re vagy a szélesebb X2-t?
Link: [link]Nincs valami hátránya? Pl. sebességcsökkenés/ jobban terheli a motort stb... ?
Olvastam ilyen defect ellenes folyadékról amit kerékbe kell tenni, meg defekt ellenes ragasztószalagról. Ezeknek van valami hátránya?
Kösz
-
NandorHUN
addikt
KUGOO M2 PRO és M365 Pro közül szerintetek melyik a jobb? Egy árban van mind a kettő.
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
Akkor úgy néz ki m365 pro-t veszek majd vagy itthonról vagy külföldről (majd még eldontom), ahova megyek oda gyorsabb vagy ugyanolyan gyors mint a bkv.
Olyan kérdésem lenne:
Van olyan alkatrész/kiegeszítő amit erdemes rátenni? Pl. bizonyos alkatrészek károsodásának megelőzésére? Vagy praktikussági okokból? -
NandorHUN
addikt
M365 esetén sokan kértek be cserealkatrészeket?
Miket? Vagy mi miatt? Mennyire drága 1-1 ilyen alkatrész?
Gari akkor mennyire fontos? Itthon is 1 évet adnak csak, 3 hó meg tuti van Ali-n is (vagy 6 hó) még ha papíron 1 évet ígérnek is....
Nem hiszem hogy +fél év az megéri a +30%-os felárat. -
NandorHUN
addikt
De igen, AliExpressen 138 ezer Ft az ára, gari kérdéses de pl. modolás esetén az amúgy is bukó pl.
Más:
ma kipróbáltam a Lime elektromos rollerét. Ahhoz képest a M365 Pro milyen? Mennyire "rezeg be" az út repedésein, buckáin? Én eddig csak bicajoztam és roller annyira azért nem stabil...
Gyorsulása milyen egyiknek a másikhoz képest?Nem akarok Lime-al járni csak összehasonlítás végett kérdezem.
(#3932) blakkmjoln
32-es BMI-vel lehet inkább futnia kéne
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igen, baj csak azzal van, hogy nem "rendes" jármű, tehát resell value se olyan jó szvsz.
Üzemanyag (áram) pedig kell neki is, meg új aksi használattól függően.Kocsit meg kiváltani önmagában nem nagyon tudja, mert ha esik, ha havazik, ha vinni kell valamit, ha messzire kell menni ... nem lehet vele menni.
Én megértem ha valaki elkölt 10 Millát egy autóra, de 500 ezres rollerre ugyanúgy nézek mint az 500 ezres biciklire vagy 500 ezres fejhallgatóra.
Más:
150 ezer alatt~ jelenleg a M365 Pro a legjobb vétel? -
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Várjál M365 Pro-t cserélted erre az 1 millás rollerra??
M365 Pro áráért vagy ár/ érték arányban van jobb vétel?
Nem akarok olyan sokat költeni ha nem muszáj. M365 nem lenne rossz, de állítólag nem gyorsul olyan jól, mint a Pro és lassabb is annál.
Bicikli helyett a kompakt méret miatt gondolkodom egyébként roller vételén. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a M365 -ra megéri a M365 pro a felárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest