Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dothetwist
csendes tag
válasz
Hyperion
üzenetére
Jogos, de perpill nem érdekel senkit sem. Egészen addig ameddig kultúráltan közlekedsz vele. Viszont felmegy mindenhol, átmegy mindenen, és ennek ellenére nem annyira high profile mint egy Nitro scooter és láncos társai. Az agymotor miatt meg nem is annyira víz érzékeny.
Egyébként van egy eladóm belőle itt
-
dothetwist
csendes tag
-
dothetwist
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Őszinte leszek, fogalmam sincs. Az én 100 kilómmal szerintem a 60at is csak nyaldosta, de az még DH sisakkal, teljes védőfelszereléssel is halál közeli élmény. A csőgáz, csőfék brutál adrenalin pumpa, kapaszkodsz, főleg az én magasságommal.
Amire jó, hogy előzni lehet vele, el se tudom képzelni hogy 70 kilóval mit művelhet... -
dothetwist
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem eladó, ha esetleg érdekel valakit, FLJ T113 elektromos roller, 3200w peak dupla motor, 32Ah LG akku pack:
https://hardverapro.hu/apro/flj_t113_elektromos_roller_3200w_32ah_lg/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI Mini 3 pro Fly more Combo
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

20al menni meg tudok kerékpárral is, arra ez szimplán overkill.