Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz mézespálinka #9701 üzenetére

Amíg nem lett meg az első saját rollerem, kb semmit. Utána már azért 1-2 rollerrel próbálkoztam. Ha 100 fölött vagy és nem elégszel meg a 25km/h sebességgel, illetve kell hatótáv is akkor 2 motoros roller ajánlott. G-Booster a belépő kb. Nekem Mantis Dual van, az kb egy szinttel van fölötte.
    De mindenekelőtt leszögezném hogy ez a SAJÁT véleményem! Biztos lesz aki 100kg súlyhoz 250W-os rollert ajánl, nincs is vele semmi baj.. Ha nem mész emelkedőn, illetve nem kell sok hatótáv, illetve elég a 20-25km/h.
    Az enyémbe 2x1000W-os motor van amik csúcson 3200W-ot tudnak. Lehet kicsit overkill első rollernek, de nem bántam meg hogy ezt vettem. Nekem nem elég a 25km/h, illetve nehéz is vagyok, valamint hatótávra is szükségem volt, így sok lehetőségem nem volt hogy mit vegyek.

Nem szeretnék újra hitvitát nyitni ebből ez tényleg a saját véleményem!!!!! Azóta próbáltam 250-500W környéki rollert, de inkább hagyjuk. Nekem ez a 40km/h környéke teljesen megfelel, csak ezt tudja emelkedőn illetve bárhol. A mostani meg bőven teljesíti ezt! Amúgy ha valaki nem szeretne ennyit rákölteni akkor azt szoktam mondani hogy legalább egy 800W környékit vegyen ami csúcson 1300-1500W körül tud.
    De amúgy van FB-n 50km/h- illetve + csoport és a pluszos csoportba kb 2 motoros van az emberek nagy részének. A pálcika csoportba ami 50 alatt van, ott már talán jobban kivesézik a gyengébbeket.

Új hozzászólás Aktív témák