Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Minőségre ugyanaz, igazából ugyanazt a vázat kapod az 1S-nél is, csak a fellépő kicsit kisebb. Ha a gyakorlati oldalát nézzük akkor rövidebb hatótáv és kicsit gyengébb motor, utóbbit én nem igazán éreztem amikor mentem vele pár kört. A súlyod előny lesz mindenképpen, én 80kg vagyok, azonos rolleren nézve is nyernél pár kilométert velem szemben.

Ha a nyers adatokat szeretnéd összehasonlítani akkor például itt görgess lejjebb és minden ott lesz.
Ha nagyon meg akarod spórolni a felárat akkor tetszeni fog az 1S is, asszony is eszerint gondolkozott. Én inkább szeretem ha van tartalék - ha az 1S sebességét feljebb akarod tolni akkor megint csak csökkenni fog a hatótáv, én annál már nem játszanám be. De a Pro 2-nél maradt jó hatótáv is, és feltettem a max sebességet 34km/h-ra. A 25 sem rossz... de egy idő után kevés lesz (legalábbis nekem kellett még egy kis kakaó).homeless09: újonnan vettétek az övét? Mert ha kéz alatt akkor lehet húzott firmware van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest