Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #7183 üzenetére
Tőled sem vennék használt rollert.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Hány kg vagy? Mennyivel terhelhető a rollered? Nálad ennyi , add oda egy 120kg embernek a rollered kiváncsi vagyok- 5 foknál mennyi lesz a hatótáv.
Mindig lesz olyan, hogy nekem ennyi meg annyi. Annyi a változó, hogy pontos eredményt nem tudsz mondani
De nagy általánoságban amikor semmi konkrétumot nem tudsz (kg,hely,terep,teljesitmény, stb) a felezés a biztos.
Tavaly én sem figyeltem a hidegben kb 4 fok lehetett és egy hosszabb túra után éppen hazértem pedig félig szokott lenni az akku😁 -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Mert minden rollerba egyforma az akku igaz? Nem egyformán fog merülni.
Nálad a "jó" minőségű akku ennyit.
Általánoságban elmondható, hogy - fok alatt drasztikus is lehet az akkuk teljesítményvesztése.
Ezért kell fele hatótával számolni.
Persze lehet kisérletezni hátha csak az a 7km hiányzott.
Jó is olyan távolságról hidegben,esetleg esőben hazatolni😜😜
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest