Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo7311

csendes tag

válasz DigitXT #4080 üzenetére

Persze tud a kínai jót is gyártani, de sajnos ide keletre csak a sz@.rabb jön mindenből. Az 500 forintra taksált cella, kb. 40 forintnak megfelelő áron ömlik be a gyárakba bizony ám, indiából, bármily fura. Olyan cellát nem is fogsz a pakkban találni, ami 3-5 évet kibír. A legalja minőség van bepakolva, áthúzva, átszitázva. különben 30 éve foglalkozom műszerészettel, igaz híradástechnikai műszerész vagyok, de évekig dolgoztam be egy fehérvári cégnek aki konténerszámra hozatta be az elektromos "robogókat" stb. "járműveket" közvetlenül kínából, amit ott a fehérvári műhelyben "márkásítottak" fel... Többszáz töltő állt hegyekben, mert alultervezett fosch volt, robbanni jól tudtak, rengeteg vezérlőhiba, egyéb elektronikai finomságok, mint a fóliaszakadás, amit rendes kapcs.rajz hiányában kimérni is lassú volt, sőt ugyanazon rev.szám alatt teljesen más, módosított kapcsolás. Stb. Akkupakk? a 90% -a gagyi. Szóval, többszáz kínai elektromos járgányt, cuccot, akkupakkot javítottam, annyit amennyit te sosem fogsz. Igaz, nem is veszítesz vele semmit. Szó sincs itt demagógiáról, arról van szó, hogy mire a gyártótól eljut hozzzád a motyó, addig kb. 10 X-es lesz az ára, mert mindenki rápakolja a maga irreális hasznát, A-Z -ig. Ráadásul a cucc sem NB-I -es. mert a legolcsóbb gagyikat rendelik be, főleg itt a vadkeleten.

Új hozzászólás Aktív témák