Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Persze tud a kínai jót is gyártani, de sajnos ide keletre csak a sz@.rabb jön mindenből. Az 500 forintra taksált cella, kb. 40 forintnak megfelelő áron ömlik be a gyárakba bizony ám, indiából, bármily fura. Olyan cellát nem is fogsz a pakkban találni, ami 3-5 évet kibír. A legalja minőség van bepakolva, áthúzva, átszitázva. különben 30 éve foglalkozom műszerészettel, igaz híradástechnikai műszerész vagyok, de évekig dolgoztam be egy fehérvári cégnek aki konténerszámra hozatta be az elektromos "robogókat" stb. "járműveket" közvetlenül kínából, amit ott a fehérvári műhelyben "márkásítottak" fel... Többszáz töltő állt hegyekben, mert alultervezett fosch volt, robbanni jól tudtak, rengeteg vezérlőhiba, egyéb elektronikai finomságok, mint a fóliaszakadás, amit rendes kapcs.rajz hiányában kimérni is lassú volt, sőt ugyanazon rev.szám alatt teljesen más, módosított kapcsolás. Stb. Akkupakk? a 90% -a gagyi. Szóval, többszáz kínai elektromos járgányt, cuccot, akkupakkot javítottam, annyit amennyit te sosem fogsz. Igaz, nem is veszítesz vele semmit. Szó sincs itt demagógiáról, arról van szó, hogy mire a gyártótól eljut hozzzád a motyó, addig kb. 10 X-es lesz az ára, mert mindenki rápakolja a maga irreális hasznát, A-Z -ig. Ráadásul a cucc sem NB-I -es. mert a legolcsóbb gagyikat rendelik be, főleg itt a vadkeleten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest