Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ennyi. Azért jó látni, hogy vannak akik értik itt a dolgot. A közlekedés bármely résztvevőjét elítélni előre, ráadásul egy olyan csoport árnyékában akik nagyon durván lehúzzák a rolleresek megítélését, egyszerűen nem elfogadható. Ennyi erővel a sportmotorosokra ugyan ez állhatna, hogy amúgy nyilván nem a pályára veszik őket, akkor meg úgyis túllépik a határt, ergo akkor mindre limitert.
#30152alphamooncam: Nem érti meg, nem akarja megérteni. Ez van, én elengedtem.
#30153Silentfrog: Lehet valamit tudni a konkrét szituról, hol, milyen körülmények között volt? Telefon pl. kormányon volt, vagy zsebben, sebesség, ilyesmi? (csak, hogy lehessen okulni belőle). Egyébként dühítő ezt olvasni, hogy ennyit térítettek meg. De sajnos ilyenek a biztosítók, megtehetik.
Egyébként ha már biztosítás. Akinek van, melyik biztosítónál van? Én még nem erőltettem a dolgot (annyit még nem mentem a rollerral most úgysem télen, nem is tervezek), de szeretném lassan elintézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest