- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti #28876 üzenetére
Az említett pálcikák labdába se rúghatnak egy G2 vagy G2Max mellett, de még köszönni is csókolommal tehetik!
Se hatótáv se kényelem szempontból nem opciók ezek a fogpiszkálók!
Kicsit(nagyon) túl tolod ezt a KUKIRIN ellenkampányt!
Én egy G2MAX.ot használok közel fél éve, a féket cseréltem rajta semmi mást(de ezt ugyan úgy kell egy 600.e res gépen is szóval ezt fel sem kell hozni hátránynak), meg a csavarokat húztam át, amit szintén minden másik gépen ajánlott végig nézni amit újonan veszel, tehát ez sem negatívum.
Ezen kívül SEMMIT NEM CSINÁLTAM\CSERÉLTEM RAJTA!
Nem kellett olajozni kenni sehol, nem nyikorog, nem nyekereg, nem kattog sehol. Köszöni szépen jól van így 1500Km megtétele után is.
Az általad említett fogpiszkálók 100Km után szét hullottak volna azon az utakon ahol én járok, de valószínű ennyit se bírtam volna menni velük mert az agyamat is szétrázták volna 10Km után a ~120Kilóval(~100vagyok +15-20kilót cipelek a hátizsákomba)
És nem kell 50-60.al rohangálni velük lehet menni kényelmes 35el is és nem fog szitálni, de amúgy 55.el se szitált nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest