- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
alphamooncam #27745 üzenetére
Nekem eddig úgy jött le, egyedi azonosító nem szükséges, gyártmány és típusszám elegendő.
A tulajdonosa és használója közül legalább egyiknek legyen biztosítása. Ha mindkettőnek van, károkozás esetén választhatnak, hogy kinek a terhére / nevére megy az ügyintézés.
Ha van biztosítás, a rendőr nyilván nem von felelősségre, hogy ez egy kisebb, gyengébb roller tehát felesleges volt ügyködni. Ha viszont nincs biztosítás, előállhat egy vitás helyzet, amennyiben a rendőr gyanúsnak talál valamit. Mert mondjuk kiképezték nagyjából, vagy ő sem hülye, megnézte a neten stb.
Ha a rendőr úgy gondolja, hogy nagy eséllyel neki van igaza, de a polgár köti az ebet (rollert) a karóhoz, elvileg elrendelheti a jármű lefoglalását és műszaki vizsgálatát és akkor a vitatkozó polgár húzhatja a rövidebbet, ami igen sokba fog kerülni.
Ha bűnbánóan elismeri a helyszínen az igazságot, megúszhatja egy méltányosabb büntetéssel. Főleg eleinte lehetséges türelmi időszak.
-
donbig
tag
válasz
Ez elég életszerűtlen sztem. Igaz csak kalkuláltam, de elég volt típust megadni, nem kellett egyedi azonosító. Már beszéltük, hogy nincs különbség árban a pöcsköszörűk és az erősebb gépek között, nem értem miért kéne egyedi azonosító, rollertípus és kész. Neked kérte a kalkulátor a folyamat során és a kötvényeden is szerepel?
-
Tangerine
senior tag
válasz
Hát én azzal kezdtem mikor vettem a rollert, hogy lefényképeztem az azonosítóját, (ha netán ellopnák). Lehet, hogy a dobozán is rajta van, de ebben nem vagyok biztos. Esetleg meg kell kérdezni a boltot, ahol vette. Ők valószínűleg nyilvántartják, hogy melyik roller kihez ment a garancia miatt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Egyelőre nem előírás az egyedi azonosító. A lényeg, hogy legyen nálad kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest