Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
PociAti
üzenetére
Ilyen alapból veszélyes (futóművű és gyárilag hatástalan fékű, de relatív nagy teljesítményű) rollereket, az utakra se szabadna engedni vagy csak valami sebesség korlátozással vagy csak miután helyre vannak téve biztonságtechnikailag.
Nagyon alá mentek ezek a kínaiak a biztonságos közlekedési szintnek.
Sok roller még Tüv és más EU minőségi vizsgálatra se kerül be vagyis szépen direkt kikerülik a gyártók, hogy az EU előírásainak meg kelljen felelniük.Ennek az lesz a következménye, hogy a rolleres balesetek száma nagyban növekedni fog emiatt is és a gyakrabban járnak majd nagyobb sérüléssel (balszerencsésebb következménnyel), mint úgy általában.
-
h1mpi
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Nekem pl. elég egy roller, mert nem akarom szállítani. Amúgy meg a G4 is befér az autóba csak egy edzésnek felér, ameddig berakom. Most, hogy belekóstoltam a rollerezés világába és megtetszett, szeretnék egy a G4-nél kicsit kisebb és könnyebb rollert. Most nézegetem mi lenne a jó.
Olyat szerenék, ami már gyárilag jó, ne kelljen nagyon pimpelni. Inokim OXO jött szembe, az eléggé megtetszett.
Persze megnézem a Mantis, Teverun kínálatot is. -
válasz
PociAti
üzenetére
Ez attól függ ki milyen utakon használja, hiába megyek csak ~1,5-2.Km-vele a boltig, de felénk rettentő rosszak az utak(még a járdák is)
itt felénk egy lengéscsillapító nélküli gép sz.tem 1hónap alatt darabokra hullana!
Ott ahol viszonylag jó úton közlekedik az ember, oda okés lehet egy pálcika, de az is inkább csak ilyen max ~80.kilós sofőrig!
Szóval elég összetett ez a dolog kinek mire van szüksége/igénye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen autót vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest