Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
geryboro #25633 üzenetére
En egybol vettem kormanyra rogzitheto taskat . Az elmult evben talan 2x hasznaltam, rajottem, hogy igazabol semmire nem jo. Ami abba belefer, az kb belefer egy rovidnadrag zsebeibe is, ha meg annal tobb kell, akkor egy konnyu hatizsak ugyis kell. En anelkul mar csak max a sarki kavezoig indulok el, mert idegesito, amikor eszedbe jut, hogy kene venni valamit hazafele, aztan nincs mibe tenni.
-
válasz
geryboro #25633 üzenetére
Értem.
Én nem vagyok a híve ezeknek a dobozoknak a kormányon. Tudom, h sokaknak van, de szerintem vonzzák a kiváncsi tekinteteket, tolvajokat. Lezárom a bolt előtt a rollert, míg bemegyek, a rolleren meg ott egy furcsa alakú doboz.
Nézzük már meg mi van benne, hátha telefon, napszemüveg, pénztárca. Nem így gondolkodnak a tesók? Ha le van zárva, meg fel is feszítik.
A kormányra, vagy a tövébe rakott hasonló dobozban levő akksi meg ugyan így járhat, felfeszíti, látja, h csak valami összefogatott elemek, azt max teker egyet a kábelein, ha már ellopni nem fogja, mert úgyse jo neki semmire, de egy felfeszitett, széttört fedelű akksi tartóval már a rolleres se lesz boldog, vagy esetleg zárlatot csinál a kitépett vezeték... :/Zárat én ilyet használok, de a többi, pl összehajtogathatós fajtához is van kormányra tehető tartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest