Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem, a hatótáv nálam tökéletes. Kilóméterenként fogyaszt 4-5% között ahogy nézegettem, számolgattam. Szóval 20km - t lazán ki lehet hozni belőle, igaz én csak 70kg körül mozgok, viszont hajtottam rendesen, mentem vele emelkedőket is amit meglepően könnyen vett. 21% - on raktam töltőre, akkor tartott 17km - nél az applikáció szerint.
Az a bizonyos egy dolog maga az applikáció.
Amikor megvettem a rollert folyton eldobálta a BT jelet de minden más jól működött.
Május 30. - án kiadtak egy frissítést egy új kezelőfelülettel ami jobban néz ki, viszont hiányzik belőle több funkció ami az elődjébe megtalálható volt.
A BT kapcsolat mostmár stabil de eltűnt a sebességbeállítás, a neon sokkal testreszabhatóbb volt és jelenleg diagnosztikát se lehet futtatni..
Ha az applikációt rendbe szedik akkor maximálisan elégedett leszek vele.Amúgy a roller nagyon rendben van, szerintem jó kis minőségi cucc.
Ami nekem még nagyon pozitív volt rajta az a markolat, rettenet kényelmes és jó a textúrája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OpenMediaVault
- Asztalos klub
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest