Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggeleven

őstag

válasz Peaceliker #20514 üzenetére

+gergo5991

Van itthon több méretű roller is a különböző korosztályoknak és bizony taknyoltak már a gyerekek marha nagyot (mi felnőttek még szerencsére sem rollerrel, sem bicóval nem), szóval ismerős a kátyúban/repedésben szaltózás, kerékelakadás, padkán lecsúszás, ráfutásos baleset. :DDD Sisak már 1 éves koruk előtt került mindenkire és anélkül nincs bicózás gyerekülésben sem (felnőttként sem mozdulok meg nélküle, még ha csak pár száz métert megyek akkor sem). Saját rollerhez/görkorihoz kaptak amúgy térd, könyök és csuklóvédőt is. Azt hiszem kimaxoljuk a felelősségteljes szülőséget amennyire lehet. :K Akkor a gyerekszállítást törlöm a listáról, max úgy megyek érte, hogy sajátjával jön haza.
    Jogosan felmerülő ötlet az elekromos autó, de az elmúlt 2 évben vagyunk túl egy házvásárláson, házfelújításon, 0 km-es új autóvásrláson, szóval még egy ilyen projektet (használtat sem) tudok eladni az asszonynak (sajnos!). :D
    Az ázásnyomos ötletet köszönöm! Olvastam is róla, meg néztem itt a fóliázós képeket, de ez most eszembe sem jutott.
    Otthoni javítása/karbantartása mennyire macera ezeknek a gépeknek? Alkatrészek beszerezhetők? Sok mindent megbütykölök itthon (villanyszerelés, bicókarbantartás, stb, stb) és rengeteg kütyüt nyomnak a kezembe ismerősök is akksik/kijelzők cseréje meg ilyenek miatt, szóval nem vagyok annyira ijedős etéren.

Új hozzászólás Aktív témák