Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peaceliker addikt Na igen, azért írtam, hogy minden nem lesz meg.  Ár értéka arányosan ez egy faja kis gép én nagyon szeretem. Nekem alap modell van, de nekem gyorsulás fontosabb volt, mint hatótáv (habár tized mp ek vannak közöttük igazából, de megszállotság, az megszállottság Ár értéka arányosan ez egy faja kis gép én nagyon szeretem. Nekem alap modell van, de nekem gyorsulás fontosabb volt, mint hatótáv (habár tized mp ek vannak közöttük igazából, de megszállotság, az megszállottság ). ).
 Ja meg minimotors nem szenzoros és szinuszos és előző gépeim azok voltam, így a pro-t elengedtem, pedig abban gondolkodtam egy jó ideig. Mondjuk mantis-on belül, de a renszer ugye ugyan az bennük. Az mondjuk hozzá tartozik, hogy warit is csak azért vettem, mert volt jó árban egy eladó. Akkor utána olvastam és elkapott a must have értés.De imádom, marha jó gép. Enyém engem picit szivat elektronikailag, de alap modellek sajátossága mondhatni, meg most már nemsoká kész.  Neked sok balesetmentest  szerk: ha terepezel, meg a balesetmentesről jut szembe. Érdemes hátsó két rugót csavart kiszedni, helicoil-al menetet javítani és csavar vissza. Hátsó felfügegsztés ki tud szakadni, néha még terep sem kell hozzá. Már ha a 2022-es modell, amiben keményebb a hátulja (hosszabb rugó került be). Ha nem ez a változat, azt onnan fogod tudni, hogy nagyobb berugózásnál bele fog érni a gumi a sárvédőbe... ez a két opció van     
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ár értéka arányosan ez egy faja kis gép én nagyon szeretem. Nekem alap modell van, de nekem gyorsulás fontosabb volt, mint hatótáv (habár tized mp ek vannak közöttük igazából, de megszállotság, az megszállottság
 Ár értéka arányosan ez egy faja kis gép én nagyon szeretem. Nekem alap modell van, de nekem gyorsulás fontosabb volt, mint hatótáv (habár tized mp ek vannak közöttük igazából, de megszállotság, az megszállottság  ).
 ).