Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen a 25-30 km akkor igaz, ha nem nehéz az ember. Ha nehéz akkor 2 pro. Csak nem értem, hogy ugyanaz a roller, csak kicsit nagyobb motor és akksi, és +60 vagy +100e amennyivel többe kerül.
-
wanted5
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Egyébként tényleg össze kéne rakni egy összefoglalót, csak sokkal több munka van vele, mint ahogy azt elsőre gondolná bárki. Nem beszélve arról, hogy ha valami helytelen, akkor általában lehurrogják.
Ezt a hatótáv dolgot is olyan unalmas már ismételni. Sokszor az autókhoz szoktam hasonlítani (tudom, hogy nem a legjobb), mert ott valahogy általánosan tudják az emberek, hogy ha azt mondja a gyártó, hogy 5 litert fogyaszt, akkor arra rá kell tenni mindig, vagy elektromos esetén, ha a WLTP 500 km, akkor az valahol 400 körül lesz a valóságban.
Csak azt nem értem, hogy ha autók esetében tudják ezt az emberek, akkor más járműveknél miért gondolják, hogy igaz lesz az amit a gyártó mond fogyasztást?(Ezeknek a rollereknek a tesztelését úgy tudom elképzelni, hogy ráraknak egy 70 kilós vasat / zsákot / akármit, felrakják egy futópadra és ameddig megy azt írják rá, tehát nemhogy szél nincs, hanem még légellenállás se)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest