Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
A fék olyan, amilyen, hiszen csupán egy műanyag lapot nyom a kerékhez, azt se akkora erővel, mintha lábbal fékeznél, ergo nem olyan óriási a súrlódás, de így is elég jól megfogja a rollert, én naponta ~fél órát használom a rollert hónapok óta és 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett lábbal fékeznem, pedig elég forgalmas helyeken közlekedem.
A kézifék ugyanolyan, mint bármely biciklinél, szóval nem lehet vele gond, egyedül maga a fék más, de a kézifék is ugyanazt a féket kezeli, mint amit te a lábaddal, így ott se lehet gond. A teleszkóp szerintem nem végül olyan óriási munkát, a villa meg elég stabilnak tűnik, de max az tud ezekre gyakorlati választ is adni, aki több éve használja a rollert.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest