- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker #17923 üzenetére
Igen ez volt az. Van arról valami videó mit kell meghúzni? Nem vagyok egy nagy szerelő típus.
-
Egy xiaomi mi pro 2 első “oszlopa” kicsit kotyog. Hallottam hogy van valami cucc amivel lehet stabilizálni úgy hogy össze lehessen csukni utána is. Mennyibe fáj egy ilyen, ha én szerelem és mennyi lenne kb egy roller szervizbe?
-
Nah megérkezett az elektromos pumpa (xiaomi portable 1S) és a lakat (ninebot) a rollerhez. Már csak egy bukót kell szereznem és megvagyok.
-
válasz
DigitXT #17763 üzenetére
Első rollerem így nem fogok ilyenekkel foglalkozni. Köszi a leírást így már értem, akkor ez ilyen. Ne merítsem nagyon 30% alá ha nem akarok max 15 “hasítani”.
Sosem volt a tuning híve, pedig ma már néztem monolitos yt videót, de egyik cucc sem érdekelt, max a 10” kerék, de az biztos hogy én nem fogok itthon szerelgetni, ha lesz ilyen rajta tavasszal tuti valahol megcsináltatom. -
válasz
DigitXT #17761 üzenetére
Nem 76%-on volt az akku tegnap este mikor frissítettem és ilyenek. Ma kb 10 km-t mentem vele ahol lehet 25 tempomattal. Utána lett 30%-os az akksi mikor itthon megnéztem. Azóta töltőn van. Olyan szoftver upgrade-et nem lehet akkor, hogy az elején is 25-el menjen és ezt egész addig, míg le nem merül?
-
Elmentem ügyetintézni vele. A 11-be is szarok a járdák/bicikli utak.
Kérdés: beállítottam, hogy legyen tempomat és 5 mp után csippen is, hogy oké, viszont ezt bicikli úton a kocsik mellet alig lehet hallani. Lehet ezen hangosítani? -
válasz
Thunderzolee #17754 üzenetére
Az írja hogy press the button ami félre érthető egy másik oldalon meg hozzá tették, hogy once és ment is egyből. Igaz a lámpa is felkapcsolódott így, de jah.
-
-
Oké megvan a roller. Xiaomi pro 2
A srác törölte a mi homeból, de én hiába nyomom a gombot ahogy kéri a párosításnál, nem csinál semmit. Mikor bekapcsolva kezdem nyomni kikapcsol, ha kikapcsolva akkor bekapcsol, de egy perc után sincs semmi. Mit kellene csinálni vele? Appban kiválasztom a modellt elfogadom a felhasználásit és után írja hogy nyomjam a gombot de nem történik semmi. -
válasz
Thunderzolee #17735 üzenetére
Délután hozzák Pestre a pro 2-t.
Elméletben azt nem tudja senki megvenni előttem.
-
válasz
Thunderzolee #17733 üzenetére
200 lenne a teteje. Első roller lesz és az ár érték arány bajnok dolgokat szeretem általában. A 3 közül akkor a pro 2 lenne az?
Tényleg használt rollernél mire kell figyelni?
Azt hallottam hogy ha nem törlik belőle az előző párosítást, akkor kuka használhatatlan? -
Milyen lakat ajánlott egy mi Scooter 3-hoz?
-
válasz
Thunderzolee #17684 üzenetére
Köszi valószínűleg egy használt lesz HA-ról. 3-as kezdésnek jó lesz, aztán majd meglátjuk.
Köszi a segítséget. -
válasz
Thunderzolee #17678 üzenetére
68-69 kg vagyok. Ma éjfélig van akcióba a 3 és a pro 2 is. Könnyen rá lehet patintani az új szoftvert?
-
Sziasztok
Szeretnék venni egy e-rollert munkába járásra és egyéb kisebb mászkálásra. A táv kb 3,2-3,8 km a térkép szerint biciklivel tervezve. A 11 kerben használnám leginkább meg majd a belsőbb kerületekben. Még nem volt saját rolllerem csak megosztósokat használtam. 3 modellben gondolkozok.
“Legolcsóbb” megoldás a Mi Scooter 3. (170e)
Az ár-érték kategóriám a Mi Scooter pro 2 (200e)
Drága opció Ninebot Kickscooter MAX G30LE II (250e)Mindegyikre 2 év gari lenne. A két xiaomi svájci modell max 20km/h sebességgel, de ezt flash-el feltenném 25-re.
Nem szeretek nagyon szerelni meg semmi ilyen. Melyikkel lenne a legkevesebb gondom, melyik lenne ajánlott?
Ez a 200e lenne a kb ár nyilván ha megéri akkor lehet max 250 is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest