Hirdetés

Aktív témák

• Andie

őstag

Szasztok.

Végigolvastam, az elején lelkesedtem, a közepén lehangolódtam, mert teljesen egyetértettem azokkal, akik horribilis mennyiségnek tartották az 500ezret. Már fogalmaztam énis azt a hozzászólást, melyben kupakgyüjtés helyett pénzgyüjtésre terelném a hangsúlyt, de aztán a kétszáztizenakárhányas hozzászólásnál leesett az állam. 300ezer???!!! :Y
    Alábecsültem a kezdeményezést, és ezért most kérek elnézést. Ha kevesebb, mint 1 hónap alatt ennyi összegyült, január végére meglessz a mennyiség. Szeretnék hozzájárulni énis, de személyesen nem tudok, mert alig alig iszunk kupakos cuccot, max ásványvizeset, abból naponta 1 fogy... tehát napi 1 kupak.. inkább nem égetem magam.
    Viszont megmozgatom az ismerösöket, öcsém sulibüfé, plusz egyéb források.
    Mondjuk nem értem, miért csak kupak jöhet számitásba? Egyéb müanyag cuccok? (pl vannak ezek a keménymüanyag fél literes üditös palckok, 1 ilyen kitesz vagy 50 kupak súlyát)

Ugyanakkor ha mégsem menne a kupakos dolog (nem jön össze, eláll az ''alapitvány'', vagy bármi közbejön), én a magam részéröl ugyancsak 20.000 ft-al hozzájárulok kp-ban a székhez.
    Ugyancsak felvetem, hogyha az ''alapitvány''nak valami informatikai megoldásra, szoftverre (pl a kupakok nyilvántartásához) van szüksége, akkor azt megirom, és annak ellenértékét nem kérem el, hanem felajánlom a kis hölgynek. Csak kérdezzetek utánna, kell-e a cégnek valami (honlap, adatbázis, szaktanácsadás, program, stb). Megj: egy egyszerübb nyilvántartó program is 50-100e ft testvérek között.

Aktív témák