Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chicken

senior tag

válasz crab #5 üzenetére

crab, engem kirúgtak (akartak) hihetetetlenül hasonló módon 1994-ben az akkor az ország harmadik legjobbnak tartott gimnáziumából. igaz, nem megrovásokkal indult, de valahogy vérszemet kaptak... teljesen hülye indokokkal, az igazgatónő (fizikatanár) megbuktatott fizikából (addig négyes voltam) stb. Felajánlották, h ha kiiratkozom stb.. ugyanez... A szüleim vérszemet kaptak, Oktatásügyi Minisztérium levélírás (akkor még nem volt omdudsman), hihetetlen huzavona, vizsgálat, a nő kapott egy fegyelmit (nekem nem mondták meg, csak később) és következő évben nyugdíjazták. Én csak annyit érzékeltem az egészből, hogy független minisztériumi pótvizsgabizottság, átmentem, és szeptembertől soha többé nem piszkáltak, a tanárok nem hívtak ki, de az osztályban megfagyott körülöttem a levegő. Nagyon megviselt, de soha többet semmiből nem kaptam egyest (pedig akár lehetett volna, pl történelemből nem sokat tudtam).
    Közben kiderült, hogy már sok diákot ''eltanácsoltak'' így.

Anyukám 5 évvel később találkozott ezzel a nővel.. azt mondta neki a volt igazgatónő, hogy az egész karrierjét tönkretette ezzel (mmint anyukám).
    No comment.

Új hozzászólás Aktív témák