- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition #197 üzenetére
Bőrszín az oké.
De ez csillagjegy nem horoszkóp. Nem a Best stb. magazinok alapján kéne megítélni az asztrológiát. Nekem anyám asztrológus és fiatalabb koromban én is osztottam a véleményed, de aztán megváltozott minden, ahogy kezdtem érdeklődni a dolog iránt. Kiderült, hogy van alapja a dolgoknak. A másik az, hogy anyám nem egy embernek eltaláta a csillagjegyét a személyiségéből és viselkedéséből, azok meg csak lestek, hogy "hát ezt, hogy"? Úgy gondolom az asztrológia egyfajta iránymutatás és segít helyén kezelni és megérteni dolgokat és emberi cselekedeteket.systemroot: Igazam van a felettem szólónak. Nem születhet 2 gyerek mp-re pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- WeBeauty. Model F9
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest