Hirdetés
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Helios #28485 üzenetére
tudományos módon dokumentált tesztet
ott az okosnak nevezhető töltőáramkor - az USB töltő és az akku közt - ami a mérnökök által kialakított módon szabályozza a töltési folyamatotVan aki azt mondja, hogy neki az a tapasztalata, hogy nem igazán csökken a gyorstöltéssel az akku élettartama.
Van aki meg azt, hogy neki pedig az, hogy lassú töltéssel tovább bírja az akku. -
Cipas
tag
válasz
Helios #28268 üzenetére
Persze, értem de nem tudok belépni, fellépni wifire sem, a fele képernyő úgymond sötét képernyő van,nem látom így a menüt sem...de 1. Generációs kindle, gyártási éve is megvan, képek,neten be is azonosítottam, így megadtam,de nekik nem az kell,hanem a gép saját serial number, mintha azt kéne bizonyítanom hogy ez egy eredeti,vagy nem e loptam..ez a hiba ahogy láttam meg kb majdnem minden szeriánal előfordulhat, azóta már rájöttem/rátaláltam valahol külföldi fórumon, hogy kijelző csere kéne,de nem éri meg, inkább újat veszek.
Csalódás a support, iszonyatosan bürokratikusak. -
törölt tag
válasz
Helios #28268 üzenetére
Ez az olvasó behalt úgy néz ki. Nem lenne E-Ink akkor fekete képernyő lenne.
Sorozatszám ismeretében látnák akár azt is, hogy volt e szerviz előtörténete az olvasódnak.
Nem mindegy, távsegítség lehetséges?
Nem.
Őskövület, megéri elküldeni, hogy javítsák meg, ha még vállalnák is?
Nem.
Most mit akarunk akkor kihozni az egészből??? -
cocka
veterán
válasz
Helios #28097 üzenetére
Nekem fordítva kellett "trükközni", mert eleve reklámmenteset rendeltem, mivel csak azt lehetett Németből.
És mikor átregisztráltam a US accountra, akkor annál volt a Preferences-nél egy ingyenes ki-bekapcsolási lehetőség, amit bekapcsoltam, hogy egyáltalán lássam milyen a "reklámos" verzió.
De nyilván ez sem működik már, mivel eltüntették az amerikaiból is ezt az opciót. -
-
-
DQ
tag
válasz
Helios #27294 üzenetére
Esetemben is a túlfolyórácson volt, igaz, aközött és az olvasó között egy törölközőn. Bár vízálló, de a töltő csatlakozóját is leragasztottam. A gyógyvíztől féltettem, annyit nem ért volna meg nekem, hogy elveszítem, mégha ennek nagyon kicsi is volt a valószínűsége. Szeretem, na. :-)
De jó tudni, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest