- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Szia!
Én Németországban pár hete rendeltem egy Kindle 4-et Amazon.de-ről és minden rendben vele. Ha tudom, hogy Karstadtban lehet venni, akkor valszeg ott veszem, de így Amazon-ról rendelve is másnapra kihozták (mondjuk plusz pénzért, de nem vészes összeg).
Az "ohne"="without"="nélkül" a "key" pedig szerintem a keyboard rövidítése akar lenni. Szóval ez 99%, hogy egy Kindle 4 és ugyan az, amit az Amazonról rendelve is kapnál.''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Efreet
senior tag
válasz Preferia #5157 üzenetére
Angol (brit és amerikai), német, olasz, francia, spanyol, portugál nyelv biztosan van benne, az a szoftver része, első bekapcsoláskor kell kiválasztani.
Az ohne key szerintem azt jelenti, hogy billentyűzet nélküli (annak 99 Euro a hivatalos ára) - Valószínűleg azért írták oda, mert hivatalosan egyszerűen "Kindle" a neve a K4-nek, és a K3 pedig "Kindle Keyboard".
De ha bemész egy Karstadtba és ott megnézed, biztosan egyértelmű lesz.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Durrogtass
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest