Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz Officinalis #1899 üzenetére
Nem. Egy aláírás, és már viheted is.
-
Officinalis
csendes tag
Ugye a futárnak már semmit sem kell fizetni? (Mert már semmi pénzem nem maradt... )
-
vans?
őstag
Na, en is megvettem a topikban tobbszor emlegetett 1 dollaros tokot Hong Kong-bol, megeri az arat.
hábm bábm
-
curtis2
aktív tag
Strandra valami vízálló tokot nem tud vki?
Üdv,curtis
-
ibookg4
tag
Egy kérdés, 3.2.1 szoftverrel kaptam már meg a kindle 3 wifimet. Egyébként 3 nap alatt itt volt, vámáru papírt kell csak kiküldeni az 1. HSZ. szerint és emailban visszaküldeni. A kérdésem az, hogy a jailbreak szépen müködik, persze az időzítést el kell találni. Viszont a magyarítás nem megy fel rá, pedig update successfull ir ki. Egyéb más, jailbreak igénylő szoftvereket szépen fel lehet rá tenni. Lehetséges, hogy a magyarítás nem fut ezen a szoftver verzión, vagy én csinálok esetleg valamit rosszul?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Officinalis #1885 üzenetére
szerintem már kedden nálad lesz, pesszimista szokott lenni a várható érkezés
-
Officinalis
csendes tag
Annyira örülök, hogy létrehoztátok ezt az oldalt, mert enélkül nem mertem volna belefogni a Kindle rendelésbe! Ezer köszönet! Elvileg július 14-re érkezik meg a masina, meg a tok, nagyon érdekes buli követni az útját. Már úgy várom, hogy megérkezzen, mint kisgyerek a Mikulást!
-
OMagus
tag
Tegnap délután 1-2 óra körül került megrendelésre a Kindle, az 1$-t pár percen belül le is vonták, de a többit még azóta se...
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
Officinalis
csendes tag
válasz Degeczi #1881 üzenetére
Nekem 201 dollárra jött ki a Zöld Amazonos tok(világítás nélküli ) + a Kindle a 26 dolláros kézbesítési díjjal, és nem számol fel érte vámot. Ma rendeltem meg de még csak itt tart:Shipping Soon
Item(s) Subtotal: $173.99
Shipping & Handling: $26.97
-----
Total Before Tax: $200.96
Sales Tax: $0.00
-----
Total for This Shipment: $200.96[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
en is szemezek a legkisebb Kindle-el, lenne nehany kerdesem:
- mennyi a vammentesseg hatara itthon?
- nem kicsi a 6"-os kepernyo?
- hogyan boldogul a kepekkel teli pdf fajlokkal?
- vannak olyan pdf-ek, amik kepkent viselkednek, ezekkel elboldogul? -
-
Zirowe
nagyúr
Hardveraprón van egy megbízható srác, azt hiszem Winnerhun, aki "bér" paypal kifizetéseket vállal, hátha tud segíteni.
Keress a paypal szóra.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
OMagus
tag
Bankszámla és így bankkártya nélkül hogy lehetne venni egy ilyen fantasztikus kütyüt?
Az ára jó, szeretném megvenni, de számomra lehetetlen sajnos. Normál esetben nem használok bankot, fizetésemet is kp-ben kapom, csak ezért nem szeretnék számlát nyitni.Tudna segíteni valaki? (Kindle 3 3G) - Újpesten lakom, kp-ben tudnám rendezni.
(Tudom, hogy lehet BP-n boltban vásárolni, de csak egyetlen helyen láttam (vaterát nem számítva), és 15 ezerrel többért árulják )[ Szerkesztve ]
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
-
Bear
aktív tag
válasz Officinalis #1873 üzenetére
Nekem van. Mivel LED van benne, ezért szerintem min. 20.000 óra az élettartama. Súlya nem nagy, mert a Kindle-ből veszi az energiát, így akku nincs benne.
-
Officinalis
csendes tag
Van valakinek világítós tokja? (Kindle Lighted Cover) Mennyi ideig tart ki az izzója kb.?
Nem túl nagy a súlya? -
lvnt
őstag
válasz Officinalis #1870 üzenetére
Én magyarul írtam. De úgy is logikus, mert magát a kiszállítást már az UPS/DHL magyar kirendeltsége végzi.
-
Officinalis
csendes tag
Szép napot!
Bocs, hogy ilyen amatőr kérdést teszek fel, de nem kockáztathatok ennyi pénzt se, mint a Kindle ára!
Amikor megrendelem a Kindle 3-t és ki kell tölteni a szállítási címet, magyarul kell írni, hogy utca, vagy angolul?Üdv: Officinalis
-
Santosh
tag
Kb. 1hónapja tesztelem már a Kindle-m, gondoltam megosztom a tapasztalataim én is. Nem voltak kicsik az elvárásaim, de még azokat is túlszárnyalta. Én általában oktató könyveket olvasok, nagyon könnyen és egyszerűen lehet aláhúzni a könyvekben. Angol tanuláshoz kimondottan hasznos a felolvasó és a szótár funkciója miatt. Nap mint nap utazik cirka 200 kilométert, jól bírja a strapát. Élvezet rajta olvasni, az ember érzi, hogy pihen a szeme a számítógéphez képest.
Én elsősorban azért vettem meg, hogy minimalizáljam a számítógép előtt töltött órák számát, és kicsit lelassuljak a rohanó világhoz képest. Teljesítette ezt az elvárásomat is. Email olvasásra és hírolvasásra kiváló, ha valaki csak erre használja a mobilnetet, akár ezreket spórolhat havonta. Mobilpocket Creator-ral konvertálgattam át a file-aimat, egyszerű és gyors. PDF-ek olvasásától nagyon tartottam, de számomra teljesen jól olvashatónak bizonyul elfektetett állapotban. Az akkuja nálam is fantasztikusan jól bírja, napi kb. kétszeri gmail nézéssel és 2 óra olvasással másfél - két hétig simán megy egy töltéssel -> kb. egy kávé ára havonta?
Ajánlom!
-
Zirowe
nagyúr
válasz B.A.T.21 #1867 üzenetére
Olaszország+Ausztria dettó!
Tengerparton fólia+vízálló tok, és problémamentesen kibírta a homokot.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Csak egy kis helyzetjelentés:
A Kindle-n a 3G Bulgáriában szabadon használható.
A tengerparti kiruccanást olcsó tokkal és kijelzőfóliával problémamentesen átvészeltem, hazatérve sérülést/karcot nem találtam.Ugyanakkor ahogy láttam az e-book-ok aránya szép lassan emelkedik.Az általam látott olvasó embereknek kb. harmada már e-book-on olvasott.
Érdekes, hogy csak egy Kindle-s láttam, a többi Sony volt.
B.A.T.21
-
Magicrat
tag
Nekem pont olyan napra esik a szállítás, amikor hazajövök vidékről pestre. Kicsit amazon belassult a rendeléskor (hétfőn délben rendeltem), és úgy volt, hogy csütörtökön hozza, erre most jött a mél, hogy valszeg hétfőn jön.
Legfeljebb azt csinálom, hogy hétfőn küldöm vissza a vámáru nyilatkozatot és akkor biztosan csak kedden hozzák ki, és jó helyen leszek, jó időben -
tcp
tag
sziasztok,
az UPS minden alkalommal küld emailt, ahol meg kell adni a szállítási címet? Az Amazonnál a lakhelyem van regelve, de ott 99%-ban nem tudom átvenni, jobban örülnék, ha a munkahelyemre hoznák.
köszönöm!
-
AxelS
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy aki mostanában vett kindle-t( az utóbbi egy-két hónapban mondjuk), az milyen áron vette? A válaszokhoz ha tudjátok írjátok meg kb milyen volt az USD Ft árfolyam.
Ha jól sejtem az ár körülbelül így tevődik össze, ha tévednék akkor kérem javítsátok ki.
(Kindle+szállítás)*vám=amit fizetek
(139+20)*1,035=165 USD=30562 Ft -
Dadan01
senior tag
Üdv
Arra van-e megoldás, hogy a kollekciókat ne aszerint rendezze, hogy mikor léptem bele utoljára,hanem a nevük szerint, abc sorrendben?
Előre is köszi, a kereső vhogy nem adta ki
-
-
Archaniel
csendes tag
de ne úgy hogy a mondat felét levágja nekem
-
Archaniel
csendes tag
Sziasztok!!
Hogyan lehet meg nagyobitani a betűket olvasásnál? -
Fauno
tag
A segítségetek szeretném kérni, a prc átalakításhoz a Mobilpocket Creator progit használom. A gondom az, hogy néha nem a könyv címét és szerzőjét jeleníti meg a Kindle miután átmásoltam. Megtudom változtatni valahol a címet és szerzőt a készüléken, vagy a programban betudom állítani, illetve tudtok jobb megoldást? Köszönöm. :-)
-
vans?
őstag
Ugye masnal sem lehet atallitani az amazonon, hogy mondjuk ar szerint rendezze a konyveket, ha a Kindle-n nezem? Igy gepen kell keresgetnem, aztan kulon a Kindle-n...
hábm bábm
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
Hétfő este megrendeltem a Kindle 3-at, szerda este jött a UPS-től a vámárú nyilatkozat, wordben kitöltöttem, aláírtam (.... ) s visszaküldtem, ma csütörtök délben megjött!
Szép volt Amazon!
Köszi a segítséget az első hsz.-ban.Vége a mindennapos 'unalmas' ingázásnak...
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Efreet
senior tag
Ráadásul már nincs is (utoljára a Kindle 2 3G-jét sikerült megosztani, akár 1 napig is - utána letiltották az egész eszközt a netről)
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
gygabor
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy van egy 3G-s Kindle-m, létezik valami jailbreak vagy hack arra, hogy a 3G-s netet megosszam valahogy a laptopom felé?
-
Magicrat
tag
válasz Kicsisárkány #1820 üzenetére
És direkt kérted külön-külön a tokot és az olvasót?
Más:
A vámpapírokon lehet még változtatni a kiszállítás helyszínén?
Mert amikor megrendelem majd hétfőn, nem tudom még,hogy hol leszek mire - kb 4nap - megjön (vagy otthon Bp, vagy telken Ráckevén) -
Archaniel
csendes tag
Én csak sajnos jövő hét pénteken jutok hozzá
-
Degeczi
nagyúr
válasz Kicsisárkány #1820 üzenetére
igen, teljesen általános a 2.5-3 nap
a gyári számát automatikusa regisztrálják az Amazonos fiókodhoz, ezért tudja rögtön a wifi-re lépéskor, kihez tartozik
(mondjuk nekem csak úgy sikerült első alkalommal kapcsolódni, h ki kellett kapcsoljam az itthoni wifi-n a jelszavas védelmet: hiába írtam be jól, és jött létre a kapcsolat, nem tudott az Amazonhoz belépni... Ráguglizva a problémára, mások is futottak már bele, nekik a support annyit tanácsolt, h nyílt wifin lépjenek föl első alkalommal.
Aztán az első sikeres belépés után már vissza lehetett kapcsolni a wifi védelmét. Apámnak vett második példánnyal már nem volt ilyen gond az ő hálózatán, tehát csak bizonyos routereket nem szerethet) -
Archaniel
csendes tag
Hétfőn reggel megrendeltem és ma délután már kiszálítoták az anyósnak. Szóval csak 3ba telt az út
-
Kicsisárkány
csendes tag
Sziasztok!
Éljen, bő egy órája én is újdonsült Kindle 3 tulaj lettem!
Tiszta sikersztori: Szombaton megrendeltem és ma, szerdán 12.30kor meg is érkezett! Elképesztő! Nagyon tetszik, de sajna még dolgoznom kell, úgyhogy majd később nézegetem/olvasok...
Ja, egyből felregisztrálta magát amikor kapcsolódtam a wifire (semmi probléma nem volt), nem kellett nekem semmit beírogatni. Felraktam a gépre tölteni és be voltam jelentkezve az amazonon is, talán ezért(???).
Már csak a tok hiányzik: Ez Honoluluból érkezik és 27.én du 5kor (gondolom ottani idő szt) lett feladva onnan, azóta semmi hír... Viszont az olvasó megvan és most ez a lényeg!Köszi mindenkinek a segítségét a hozzászólásaival.
u.i.: Az olvasó előbb megérkezett, mint ahogy végig tudtam volna olvasni az egész fórumot Majd még az utsó 500 hozzászólást olvasgatom még.
[ Szerkesztve ]
-
Archaniel
csendes tag
Én is most rendeltem meg már izgatottan várom
-
Nestra
csendes tag
Sziasztok.
Teljesen elégedett vagyok a Kindle-mmel, felszereltem tokkal, vízhatlannal is a fórumon belinkeltek alapján. Ezt a tokot használom már egy hónapja és teljesen megfelel. Biztonságos, nem csúszik ki belőle, kellemes fogásra , elég vastag - párnázott, eddig a hiperaktív kis ötévesem nem épp figyelmes kezelésmódját is jól hárítja. Valaki állította itt a fórumon, hogy csúnya színe, szerintem szép. Állítólag műbőr -engem nem zavar, de a varrónő anyósom azt állítja, hogy igazi, szerinte bőr illata van. Hát, ennyi pénzért kétlem, de tény, hogy amire vettem, arra kiváló .
Egyenlőre led-lámpám nincs még, a linkelt Ikeásat nem találtam a pozsonyi Ikeában, netről nem mertem rendelni, az összes szimpatikust lehúzták valamiért, ha van tutti tipp, kérek!
Ja, és eddig 68 könyv van a Kindlemen, mind az Amazonon keresztül konvertálva, de a Thomas Harris Hannibál trilógiával nem boldogultam. Mindhárom rész ő, ű nélkül meg öszekavarodott sorokkal került rá. Nincs meg véletlenül valakinek Kindle-barát változatban? -
Degeczi
nagyúr
- a kijelző semmit nem fogyaszt ha egyszer már kinn a kép!
De ha nagyon akarod, megteheted, h pár mp-ig elhúzva tartod a ki/be kapcsoló gombot, amíg elfehéredik a képernyő - ám ilyenkor is nyilván csak hibernálod, mert utána bekapcsoláskor rögtön föléled, nem kell a rendszerindulásra várni (ami elég lassú, tehát nem is lenne praktikus)- igen, előfordulnak pár mp-ig eltartó lassulások néha
- abszolút nem ilyesmire való, már csak a kijelző miatt sem. Hosszú tizedmp-ekben mérhető az e-ink képfrissítése, ezért nincsen finom scroll sem, csak lapozás, és jó minőség is akkor érhető el, ha először törli a hátteret (ezért lapozásnál a feketeség egy pillanatra), különben látható lehet némi szellemkép
-
vbbb
addikt
válasz Xmodule #1811 üzenetére
Nincs mit, használd egészséggel!
Néhány kérdés a kollégákhoz:
-Hogyan lehet teljes mértékben kikapcsolni az Kindle-t, hogy ne készenlétbe legyen? Tehát semmilyen képet nem szeretnék nézegetni rajta, legyen OFF
-Ha kiakarjuk törölni a már aktualitását vesztett könyvjelzőt, másnál is percek kérdése míg észhez tér utána újra?
-Chat (MSN klienst mondjuk) programot lehetséges rajta futtatni valamilyen hack formájában? Én rápróbáltam a www.meebo.com-ra böngészőn keresztül ami még működne is, csak az emberke kiválasztásánál túl nagyokat ugrik az 'egér kurzora'. Egyet nyomok 4 embert ugrik oda 3-at meg ha vissza...
-
vbbb
addikt
válasz bigmasterg #1802 üzenetére
Pontosítanék...felül van 2db gumírozott bőrpánt alul normál bőrpántok vannak...értelem szerűen azért, hogy bele tudd kényelmesen helyezni és feszesen maradjon benne az eszköz. Tökéletesen megfelel a célnak, nem lötyög és akár merre fordítgathatod nem esik ki belőle, a varrása is szép és ezért az árért mindenképpen jó vétel...nekem bevált.
Amúgy, most nézve a linkedet elárulom, hogy egy és ugyan az két a termék...
[ Szerkesztve ]
-
sastam
tag
válasz Degeczi #1807 üzenetére
gondoltam leirom a velemenyem
mar az eleje ota tokban tartom a kindlem (m-edge) de mikor neha-neha kiveszem hogy na milyen is tok nelkul hasznalni, rajovok hogy nem fogasa es sokkal kenyelmesebb tokkal. Lehet hogy a nagy kezem miatt van igy, de egyszeruen nemtudom ugy fogni hogy kenyelmes legyen
ennyit szerettem volna elmondani
www.tamassasvari.com
-
Degeczi
nagyúr
válasz Polllen #1806 üzenetére
a belső súrlódás szerintem nem vészes, mert ott úgysem koszos (ezért is hajlik vissza rá a fedele), és a vastag neoprén tok elég jól védene éles, kemény behatás ellen is
a fülesnek egyébként nagy előnye, h minden gombhoz akadálytalanul hozzáférsz, ami pl. az Eco-nique-ról sem mondható el,
és erős napfényben meglepően nagy árnyékot is tud vetni már maga a belső tartókeret is, de különösen a tetején, ahol a tépőzáras nyelv még magasabb - fülesnél persze ilyen sincs -
Polllen
nagyúr
válasz bigmasterg #1804 üzenetére
Ezeknek van egy hibája - szerintem. Hatalmas felületen súrlódik a kütyü (már ha bele kell csúsztatni és ezentúl még nem is olyan masszív, mint egy keményebb borítójú (mű)bőr, bár gondolom ebből is van keményebb kötésű - a cipzáras annak tűnik. )
Ezért tetszik ez a füles megoldás bár nekem sem ilyen van, nem tudom mennyire lehet strapabíró.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Degeczi
nagyúr
válasz bigmasterg #1804 üzenetére
igen, olyasmire ezt vettem
(bár általában bennehagyom az Eco-nique-ban, mert otthon is előfordul, h viszem magammal ide-oda, biztonságosabb így lerakni. Egyébként tényleg kényelmesebb tok nélkül)[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz bigmasterg #1802 üzenetére
Akinek fontos szempont az, hogy könnyen kivegye és sokszor a tokból a készüléket, annak szerintem tökéletes védelem. Ránézésre nem tűnik rosszabbnak anyaghasználatban, mint a többi.
(Én pl. csak akkor tartom tokban, ha viszem valahová, de otthon nem tokban tartva olvasok, mert kevésbé kényelmes.)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
vbbb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest