- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Ha tudna annyit, akkor ne félj, a Huawei is egy - másfél napot bírna csak ki. Apple Watch is egy napos üzemidőt tud, vajon miért?
Egyébként ez a statisztika erősen torzult a kínai eladások miatt. Ott más a piac, itt nyugatabbra előbb vesznek sokan Apple vagy Samsung vagy Pixel órát. Utóbbi USA-ban népszerű. De ott elég jól megy a Samsung Galaxy Watch 7 Ultra is mostanában.
Én meg leírom azt, amik a tények a Huawei ellenében. Első ami miatt instant kuka, az az NFC-s fizetés nem működése, mivel Kínán kívül kábé dísz csak az NFC. Ez sok embernél azonnal kizáró ok. Itt még fel sem merül az alkalmazás kínálat. Nálam is már itt elvérezne. Másik, hogy hiába lehet ilyen "tamagocsi" szintű appokat rátenni, ha nincs Strava, Nike Run stb., amit tud a két népszerű platform. GPX navigáció és egyebeket már nem is említettem. Nekem még személy szerint hasznos a Google alkalmazások megléte is (Keep, GMail, Térkép stb.). Minek modanék le róluk ha lehet öket használni. Inkább töltöm sűrűbben az órát, napi egy óra töltésbe senki sem hal bele. Persze jobb lenne pár napos üzemidő, de ez az ára, akkor legyen.
-
Kacsakompot
kezdő
Az, hogy egy óra mire képes és kinek mik az egyéni igényei azt ne keverjük össze. És mi az, hogy másra van kitalálva? Eleve az alkalmazásmennyiségre reflektáltam, ami egy lehetőség és, ha számottevő a különbség az egyértelmű lemaradást mutat egyéni kompetencia nélkül. Ne legyél nevetséges. Okosóra az okosóra senkit nem érdekel, hogy mit használsz ki belőle. Az egyik többet tud és ezek tények.
Az applikációk mennyiségének az összehasonlítását nem én kezdtem el, de neked az a pár darab is rengeteg. Oké. Ez inkább tűnik pártpreferenciának mint másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest