- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan tudom, hogy mi volt az oka, és nem, ez nem méltányolható, hanem szánalom. A Gugli 0,000423 másodperc alatt megmondja a tájékozatlannak, hogy mi az a rozsomák, szóval még könyvet (blaszfémia) sem kell kinyitni hozzá. De nem, véletlenül se tanuljunk új dolgokat, inkább kajoljuk a nettó igénytelen hülyeséget!
(Egyébként egészen pontosan 5 éves korom óta tudom, hogy mi az, bár ezzel biztosan kisebbségben vagyok.)
A farkasok meg leginkább falkában vadásznak, nem olyan kicsik, és nem annyival erősebbek, mint amilyennek tűnnek. Az a kis dög kisebb szarvasokat vonszol fel fára, és rohadtul szívós, ha arról van szó, egy medvének nekimegy. És nem falkás történet. Mint ugye az ominózus X-Men karakter, akinek nem véletlenül lett az a neve, ami.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha Donald Trump nem viccel, akkor Hszi Csin-ping sem veszi humorosra a dolgot.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest