- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Őszintén? Nekem csalódás. Valószínűleg ebben közrejátszott az is, hogy túl sokáig vártam a kipróbálásával és ugye mindenhol azt olvasod, hogy hűde brutál, ennél töményebb parfüm nincs, stb. Szerintem egy kevésbé tapasztaltabb (nem mintha én annyira tapasztalt lennék) embernek, mondjuk egy Cool Water után tényleg brutál lehet, de én már jó néhány Nasomatto-t, Orto Parisi-t meg Slumberhouse parfümöt kipróbáltam, szóval tudtam objektíven értékelni. Maga az illat szerintem egyáltalán nem brutális, még csak nem is tömény, sőt. Láttam pár review-t arról, hogy kifejezetten "crowd-pleaser" illata van és én is erre fejé hajlok. Van benne egy kis "feketeség", de inkább zöld, tényleg nem éreztem semmi extrát, amikor hordtam. Ellenben a Pardon baromi jó, tényleg különleges illata van és tele van anyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest