Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Nya megvettem az ajándék első részét:
1. Malacka a hős című könyv
2. Nemtom minek mondják, de ilyen fából összerakható festhető ''makett''
3. Valamilyen állatos mamusz. (Ezt majd holnap veszem, mert elég gány volt a kínálat'')
Mintha egy 8 éves kisgyereknek vásároltam volna! -
Den
veterán
válasz
agrarfiatal #48 üzenetére
tanga, meg cicitartó rizikós. Mert ha nagyot veszel, akkor: ''Szóval szerinted ilyen kövér vagyok?!'', vagy túl nagyra sikeredett cicifix esetén ''Aha, szóval örülnél ha nagyobb lenne a mellem?!!''
túl kicsi esetén:''Értem a célzást túl kövér vagyok, foggyak le!!''
Aztán kétórányi szabadkozás részedről, és későbbi viták esetén örök felemlegetés részéről
Nincs nehezebb mint nőnek ajándékot venni -
agrarfiatal
senior tag
nekem nincs barátnőm úgyhogy ilyen vásárlási problémák alól fel vagyok mentve.
magamat meg már megleptem a sulinetes cummóval.
anyám kérdezte hogy mit vegyen. mondtam hogy semmit de tavasszal a digi kamerába beszálhat.
szerintem csajoknak vegyen mindenki valamilyen klassz tangát meg cicitartót az eléggé király nem?
vagy aki igazán nagy meglepetést akar az béreljen egy gogotáncos csákót, persze ez nagyobb társaságban jó mulatság -
batya
csendes tag
heló
barátnőnek/feleségnek sztem valami dögös fehérneműt kell venniannak legalább mi is vesszük ''hasznát''
+ a legtöbb NŐ (így nagybetűvel!!) megőrül a szép fehérneműkért (meg persze a legtöbb ffi is)
(ffi sovinizmus rulz)
én egyébként fűthető üléshuzatot akarok venni a Drágának. Van vkinek ien? tapasztalat? -
erdoke
titán
Gratula!
Nálunk adott volt a meglepi, már többször hallottam az elmúlt hónapok során, mennyire unja a parfümjét, meg hogy minek vesz valaki ajándékba ekkora üveggel, stb. (az éppen nem én voltam).Úgyhogy 2 db 30 ml-es parfüm az ajádék, hogy tudja variálni, és ne unja meg gyorsan...
-
Atlantis
veterán
Én 1 aranyos kis jegygyűrűvel lepem meg kedvesem. Igazából nem lesz meglepetés, mert valamiből rájött, mit tervezem. Működik a női ösztöne ezerrel.
-
anulu
félisten
Részemről leendő barátnőmnek (+ magamnak (
) (hogy miért ''leendő'', az a történet hosszú...) vettem 2 jegyet a január 2-i PeCsa-s Moonspell és Laguna Coil koncertre.
Meglepi is volt, és nagyon is örült neki
És már csak a nyakamba ugrás miatt is megérte, de a koncert is jó lesz
u.i.: Szerkesztés gomb rulezzzz!
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
én 20.-án kaptam tőle szép szarvakat...
legalább nem kell vennem semmit. éljenek az élet apró örömei -
Den
veterán
ez az
National Geographic
Válogatott képek
A kötet egy teljes évszázad képlenyomatából tallóz, a National Geographic Society egyedülállóan gazdag tízmilliós archívumából gyűjti egybe a fotográfiák legjavát.
504 oldal, a könyv 250 színes fotót tartalmaz szöveggel
A könyvet 8950 Ft helyett most 7000 Ft + 500 Ft postaköltség áron lehet megrendelni, vagy megvásárolható a Sanoma Centrum boltjában.
ezexerint szöveg is van benne és a 20k-s keretbe is bele fér. -
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
A megoldás: ha mindig pulóvert kapott, idén köss neki sálat!
Rém egyszerű; ráadásul sk gyártmány, ami növeli az értékét, nem kell üzletek szerény kínálatából választani, hanem lehet a kedvenc színeiből pl, és még el is készülsz vele szentestéig! (Lehetséges veszély: a haveroknak is megtetszik a nyakbavaló... Akkor aztán köthetsz január végéig; én így jártam, tiszta nagyanyó-szindróma)
-
PeliScan
addikt
Viszont tök mókás, hugicámtól (aki egyik legjobb barátnője a drágaszágnak) tudom, hogy ma 2től 6-7ig nekem kutat ajándékért, és aszongya hogy szeretné megtalálni a tökéleteset... háthát, ha télleg végigküzd 4 órát a plázákban ilyenkor csak miattam, akkor asszem feleségül veszem.
-
Szalma
őstag
(A valódi meglepetés az, ha semmit sem adunk a párunknak karácsonyra. A többi csak pótlék...
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Könyvritkaságot fog kapni... -
Goose-T
veterán
Nekem is venni kéne valamit... de igazából még nem a barátnôm... de a tegnap esti telefonbeszélgetés óta egyre inkább úgy tünik (csak emlékeznék a részletekre!...
Nem voltam 100% akkor...). Azt mondta, ô már megvette az ajándékot nekem. Mit vegyek én neki?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
A Vörösmarty-téren vannak állati jó, fából készült kamionok meg mozdonyok meg minden... tök jó... én pl biztos ilyet vennék magamnak, mondoggatam iscélozgatva barátnőmnek, nem tom vette-e az adást
Tehát, akinek infantilis picit a barátja/párja, az irány a tér! -
tildy
nagyúr
Vannak frankó hobbiboltok.Nézz szét.nem csak üvegfestés van
Zselégyertyaalapanyag, stb.
Páromnak még mindig nem tudom mit vegyek.Minden évben pulcsit kap, ez mostmár snassz lenne.
Hogy minek örülne?
Cd-nek nem tudom mennyire örülne.(mp3-ban úgyis leszedi , ami kell neki...)
Játékot is vettem már anno neki.
Minek örülnek a férfiak? (parfüm, spray , ilyesmi kizárva...)
Leginkább olyan kellene neki, amire szüksége van, de mégsem létszükséglet lenne. -
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
A keret: 5.000-20.000 Ft.
Ezeket szeretné a párom: csizma, pulcsi, mini-hifi, bőr aktatáska, telefon.
Ez mind szép és jó, viszont ha ezek közül választok, akkor oda a meglepetés, ami fontos lenne!
Szeret még olvasni, macikkal játszanikifestőzni, zenét hallgatni.
Kapott már parfümöt, kávéfőzőt, teáskészletet, üvegfestéket... Plüss állatot nem akarok, mert snassznak tartom. Társasjáték nem kell neki.DVD-t nem tud nézni.
Ja, szereti még Micimackót!!! -
Ye_Nő
tag
Igaz, hogy én nem vettem semmit az asszonynak
, de gondolom, nem bánt, ha mint nő ideírom a véleményem.
Szóval magamból kiindulva szerintem a legjobb ajándék a könyv vagy a CD - az ízlését biztosan ismered. Emellett általában a praktikus holmiknak is örülnek a lányok. Gondolom, a kozmetikai csomag, parfüm, szoláriumbérlet is ilyesmi. Szóba jöhet még valami szép fehérnemű, ha ismered az asszony pontos méretét (mert kicserélni bajos), arról nem is beszélve, hogy annak te is örülsz, nemcsak a párod.
Kérdés?
-
klepto
addikt
Hát nekem tele van a himbilimbim az új asszonnyal
Egyszteűen nem képes felfogni, hogy járulékra nem jogosult munkanélküli vagyok, és anyiucinak nem feneketlen a bukszája, ezért nincs pénzem a teljes családjának (5 fő) ajándékraAddig-addig hisztizett, amíg mindenkinek vettem valamit, kb. 1000.-Ft-os keretösszegért. Meg ugye nekem is vannak szüleim....
Amiket vettem: parfüm, falióra, márkás ital, és dvd film.
Neked menyi összeg áll a rendelkezésedre? Miket szeret a párod? Írj egy pár szót róla, akkor tudok segíteni -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Mindenki megvette már barátnőjének/asszonynak/szeretőnek a karácsonyi ajándékot? Mondhatnátok egy-két ötletet... Eddig nem volt időm körülnézni és őszintén szólva kicsit tanácstalan is vagyok.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest