Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itachi94
tag
válasz
galervin93 #51564 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
itachi94
tag
válasz
galervin93 #51557 üzenetére
Hát ahol horgászok ott régebben sok dévér volt de most eltűntek nagyon , inkább az ilyen 1-2 kg-os pontyok vannak most . ( Azokat telepítik ) , amur is alig van már ! Elsősorban method wagglerezni szeretnék illetve sima method horgászat . Mint említettem kisebb pontyokra finom szerelékkel .
-
itachi94
tag
Jó akkor elnézést kérek ,hogy nyeletőfékeset írtam . Akkor valami elsőfékest 10-20e között tudnátok ajánlani ?
-
itachi94
tag
Sziasztok . Tanácsot szeretnék kérni orsó ügyben . Egy light leeda botra kéne nekem egy nyeletőfékes orsó .
0.18-as maximum 0.20-as damilt tennék rá és fontos lenne ,hogy legyen nyeletőfék rajta . Összeg 10-20e között lenne rá . Mit tudtok ajánlani ? -
itachi94
tag
Ismét egy kérdéssel fárasztalak titeket
Egy ideje már tervezzük ,hogy megyünk folyóra horgászni . Viszont nem tudom milyen felszerelés kéne oda.
Feeder horgászatnál maradnék egyenlőre , viszont most csak egy max 80g-os botom van . Nem tudom hogy jó oda vagy sem ? Kéne nagyobb dobósúly ? Milyen erős felszerelés kéne ?
A célpont folyó a Duna lenne -
itachi94
tag
válasz
galervin93 #30961 üzenetére
Csinálok több méretű előkét. Egy kis parafával meg tudom lebegtetni. Illetve ha alapból lebegő csali, akkor csak még jobb.
-
itachi94
tag
válasz
galervin93 #30961 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Meg fogadom a tanácsod.
-
itachi94
tag
válasz
galervin93 #30957 üzenetére
Hát most én is method-ot próbálom. A bot márkáját nem tudom pontosan csak hogy energo team, 3.9-es 60-80g d. súly. Kezdésnek vettem hogyha jobban bejön akkor majd veszek jobbat.
Nézegetem a videókat csak az a bajom hogy sok a használhatatlan reklám videó (pl: HD) de a dovit is megy ebbe az irányba. Akit szoktam nézni az Jankovich Krisztián. Ő jó videókat csinál. -
itachi94
tag
válasz
galervin93 #30953 üzenetére
Értem, és köszönöm. Az a helyzet velem hogy én tavaly kezdtem újra ezt a sportot. Előző évben csak egy üvegszálas 2.1-2.4m (nem tudom pontosan) toltam végig fenekező módszerrel. Idén vettem meg a feeder botom, illetve van egy pergető de az sokat nem ér ezért is kérdeztem itt hogy milyet vegyek majd. Szeretnék match botot is még de nem tudom hogy mikor lesz rá keret. Ezért erőltetem a fenekező módszert. Illetve elég suta vagyok hozzá
és a ismerősök se tudnak segíteni, hogy hogyan lehet komolyan űzni a match botozást. Ezért tartok is tőle egy kicsit
. De akkor megpróbalom azt amit mondtál hátha be válik.
-
itachi94
tag
válasz
galervin93 #30949 üzenetére
Igen ám, de ha nincs match botom csak 1 feeder akkor nem tudok mit tenni vele. Ezen a környéken ahol lakom meg olyan tavak vannak hogy.... Na mindegy. Egyenlőre csak a feeder marad mivel ahhoz van felszerelés. Úgy hogy azzal kell valahogy megoldani.
-
-
itachi94
tag
Method használoktól kérdezném hogy nektek melyik vált be jobban. Method pellet box vagy etetőanyag?
-
itachi94
tag
válasz
Interceptor #30921 üzenetére
Köszönöm neked is .
Ezt a botot néztem ki tóra : [link]Szerintetek jó lesz ?
-
itachi94
tag
válasz
LazacX #30906 üzenetére
Köszönöm a válaszod és segítségedet
Esetleg valami kiegészítőt tudsz ajánlani ? Szeretnék 1 kis táskát vagy mellényt amiben elférnek a cuccaim és nem kell a dobozomat kényelmetlenül cipelnem
.
Illetve ahogy írtad Dunára más bot kell , oda milyet kéne majd néznem ? Miben tér el a másiktól ?
Olvastam hogy sokan fonottal pergetnek , te is ezt ajánlanád vagy maradjon mono ? Illetve milyen vastagságú ? -
itachi94
tag
-
itachi94
tag
Sziasztok. Szeretnék bele vágni a pergető horgászatba . Viszont nem tudom hogyan kéne neki állni.
Sajnos a legtöbb videó és írás csak a csónakból pergetésről szól . Én viszont partról szeretnék pergetni . Elsőnek kéne 1 alap felszerelés amivel már bele lehet tanulni .
Illetve ha tudnátok olyan oldalt vagy videót linkelni ami szerintetek hasznos akkor meg köszönném !
Elsősorban csuka lenne a fő célpont mellé még süllő . -
itachi94
tag
Jaj de szép lett az új HD weblap. Olyan szép kék
-
itachi94
tag
Sziasztok!
A Komáromi vasúti hídtól (1770,3 fkm) az Ipoly torkolatáig (1708 fkm) horgászik valaki itt? Érdemes meg venni az éves engedélyt vagy sem? -
itachi94
tag
Sziasztok! Még új vagyok itt!
Tavaly el kezdtem újra horgászni, alap fenekező módszerrel.
Idén szeretnék át térni a ragadozó halakra.
Elsősorban csuka és harcsa.
Ehhez szeretnék venni egy alap felszerelést. Úszós módszerrel csalihal vagy haldarabokkal.
Szeretnék kérni segítséget, hogy milyen botot és orsót ajánlotok. (összesen kB 35e körül szánnék rá, online rendelés nem probléma)
Illetve alapok megtanulásához ha tudnátok linkelni cikkeket annak örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest